Med juni er sommeren endelig her, men samtidig ser man kanskje alle utfordringene som følger med hus og hage.

Utfordringer i kø
Plenen er full av løvetann og skvallerkål, blomsterbed må lukes og hekken trimmes. Gamle og syke trær må skiftes ut og verandamøbler oljes. Det gir ikke mye tid til hvile når arbeidsdagen er over.

Men du kan få hjelp! På Nettavisens anbudstjeneste kan du enkelt og gratis bestille tilbud fra vaktmestere og gartner, helt gratis og uforpliktende.

Klikk her for å bestille tilbud

Ny terrasse eller nytt bed
Kanskje har panelet blitt gammelt og må skiftes? Eller drømmer du om en ny terrasse, noen steinbed eller belegningsstein foran garasjen?

Book en håndverker som kan jobbe mens du er på ferie.

En hageplan
Håndverkere og anleggsgartene kan hjelpe deg med det meste, inkludert en plan for å få en flott hage.

Men venter du for lenge kan det fort bli for sent. De fleste håndverkere har mye å gjøre, og når sommeren først kommer, skal også de ha litt ferie.

Få tilbud på mail
Med en anbudstjeneste kan du altså enkelt få oversikt over priser og tilgjengelige fagpersoner, enten du er ute etter en god og billig gartner, anleggsgartner eller entreprenør som har tid til å utføre gartnerarbeid, graving, drenering, planering, asfaltering og annet hagearbeid .

Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no ble startet opp allerede våren 2009, og her finner du det meste av tjenester, fagfolk og håndverkere.

Sånn bestiller du tilbud

1. Klikk her

2. Registrer oppdrag (gratis)

3. Motta tilbud på mail

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen. Du kan også være anonym helt til du velger å bestille en hnadverker/firma/tjeneste.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester. Mange har også spart betydelige beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering bare ved å innhente anbud og velge en rimeligere leverandør.

Bileier.no:Bli varslet når det er EU-kontroll