Gå til sidens hovedinnhold

Hjemmeseier i bunnkampen

Vi satser for én gangs skyld på et skaderammet lag. Les hvorfor i dagens oddstips.

I dag er det svensk fotball som dominerer langoddsen. I tillegg finner vi enkelte objekter fra norsk, finsk, islandsk og amerikansk fotball.

Følg cupen og all annen sport LIVE

Dagens langskudd
I Allsvenskan går det litt tregt for topplaget Helsingborg, som spiller en del uavgjort og eller vinner knepent. I dag skal de slå Trelleborg, som de slo 2-1 i cupen nylig. Men selv om Trelleborg har tapt 1-2 og 0-1 i Helsingborg ved de to siste anledningene, byr de alltid på motstand, og de er ikke slått på forhånd. En ny, knepen hjemmeseier er et opplagt langskudd fra dagens program, og kunne vært dagens spill. Oddsen er 3,60 for at kampen ender 1-0, 2-1, 3-2 og så videre. Og denne er singelkamp.

Dagens avslag
Malmö er sterke på eget gress, men ikke uslåelige, viste Göteborg oss i mai. Nå kommer et godtgående Gefle på besøk, de har sterke 2-3-0 i sine fem siste og de har kun tapte én av seks spilte bortekamper. Gefle er en kandidat til å ta med seg poeng fra Skåne, og 1,40 på Malmö synes vi er for lite.

Dagens spill
vi går for et singelspill på et lag vi mener er litt undervurdert: Syrianska FC.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Syrianska FC - Mjällby
Syrianska har slitt med skader, og har virkelig måttet jobbe for poengene hittil. De ligger fjerde sist, og sesongen ser ut til å bli en kamp for å overleve. 2-3-1 på hjemmebane er ganske bra, skadeproblemene tatt i betraktning. På bortebane lykkes de sjelden. Forrige hjemmekamp ble det bare 0-0 mot jumboen Halmstad, det var svakt. Hjemmekampen før det igjen slo man Norrköping 3-0. Formen er, til tross for solid tap 0-3 mot godtgående Djurgården på mandag, brukbar, med 2-1-1 på de fire siste. Da legger vi kanskje godviljen til, men vi synes det vitner om en viss styrke å ta poeng i tre av de fire siste, når det tross alt er såpass mye skader i laget.

Klubben forteller på sine nettsider at det igjen er skadeproblemer, da i alt 8 mann er ute. På den positive siden så returnerer viktige Abgar Barsom (m) fra karantene, vi husker ham fra Fredrikstad, og Jamaicas landslagkeeper Dwayne Miller er tilbake fra Gold Cup.

Mjällby rykket opp til Allsvenskan til 2010-sesongen, og gjorde det meget bra med sin 6. plass. Nå ser det ut til at sesong nummer to på høyeste nivå blir vanskeligere. Mjällby ligger nest sist, og seks bortekamper har gitt 1-1-4 og målscore 3-9. Vi så dem på bortebane mot et hurtigspillende Elfsborg for to runder siden, og det var jommen stusselig det Mjällbys forsvar foretok seg. Sjanseløst, og de røk fortjent 0-4. Dette fulgte de opp med et nytt tap, 0-2 på hjemmebane for IFK Göteborg. Forrige gang Mjällby scoret var 23. mai.

Mjällby satt seg i bussen i går, og trener Peter Swärdh hadde nok håpet på litt færre ledige seter. Jesper Westerberg (f) er suspendert, Patrick Osiako (m), Craig Henderson (m) og Daniel Ivanovski (f) er skadet. De to førstnevnte er nye fravær, og de er faste startere.

Innbyrdes oppgjør, Superettan 2009:

16.08.2009 Mjällby - Syrianska 1 - 1
23.04.2009 Syrianska - Mjällby 1 - 2

Begge lag må vinne denne kampen, og vi forventer to smånervøse lag som er redd for å gjøre defensive feil. Begge er redusert på grunn av fravær. Flest fravær har hjemmelaget, men de har også hatt lengst tid til å venne seg til skadesituasjonen, og de får tilbake et par mann også. Mange bookmakere har bortelaget som favoritter, noe vi håpet Norsk Tipping også skulle ha, men den gang ei. Vi mener Syrianska FC har bedre sjanser enn mange later til å tro, da de til tross for skader er et habilt hjemmelag og møter en av de svakeste forsvarerekkene i Allsvenskan. Vi spiller H til 2,40, innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

103. Syrianska FC - Mjällby 2,40 2,80 2,50

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill