Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Shutterstock

Hjemmeside på 1 - 2 - 3

Så enkelt at alle kan lage sin egen hjemmeside!

Har du lyst til å lage en hjemmeside, men får det ikke til fordi du ikke kan programmering eller har nødvendig teknisk kunnskap?

Fortvil ikke. I samarbeid med 123hjemmeside kan Nettavisen nå tilby deg hjelp med å lage din egen hjemmeside. Du blir holdt i hånden så å si fra start til slutt, og det eneste du trenger å kunne for å sette opp hjemmesiden, er å komme deg inn på internett.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned!

Mange verktøy
Du er i gang i løpet av få minutter, og du kan enkelt lage en hjemmeside om hva du skulle ønske; familien din, en hobby, bryllupet ditt eller feriene dine. Tjenesten passer også perfekt dersom du er leder for en bedrift, forening, idrettslag eller borettslag som trenger en egen hjemmeside.

For å sette opp og vedlikeholde hjemmesiden bruker du en enkel guide som 123hjemmeside har utviklet. Du får også tilgang av spennende maler og designverktøy som gjør at du kan lage siden akkurat som det passer deg.

Malene er også nyttige til å lage selve innholdet på sidene, og du får muligheten til å sette opp dagbok, gjestebok, fotoalbum, videoklipp og familietre. Du for også tilgang til underholdningsinnhold som hukommelsesspill, bildebøker og tegneserier.

Du får tilgang til over 200 maler, og du kan for eksempel enkelt lage din egen kino hvor du kan vise dine egne videoklipp. Du kan også lage fotoalbum med lysbildefremvisninger.

Eget domenenavn
Du kan selvsagt også legge inn private bilder, tegninger og annet som gjør din hjemmeside helt unik. Lag for eksempel et puslespill fra bryllupet ditt og send det til venner og familie. De kan så konkurrere om hvem som klarer å pusle sammen spillet raskest, og resultatet kan de meldte fra om i gjesteboken.

Dersom du ønsker et eget domenenavn på hjemmesiden din, for eksempel «www.dittnavn.com» i stedet for «www.123hjemmeside.no/dittnavn», kan dette bestilles ved registrering.

*Som et introduksjonstilbud er tjenesten gratis for Nettavisens lesere den første måneden. Dersom du ønsker å fortsette med hjemmesiden etter at prøveperioden er over, koster tjenesten 139 kroner i kvartalet. Du trenger ikke å melde deg av tjenesten etter prøveperioden for å unngå å betale.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned!

Artikkelen er skrevet av Nettavisens avdeling for brukerbetaling.

Les også: Slik unngår du datakatastrofe