Finn billig megler på MittOppdrag.no!

En profesjonell og dyktig megler kan ha mye å si for hvor høy pris du får for boligen din.

Men hvordan finner du rett megler og meglerselskap for akkurat din bolig og ditt strøk?

En stadig vanligere fremgangsmåte er å legge megleroppdraget ut på anbud på Nettavisens populære tjeneste MittOppdrag.no.

Da vil du bli kontaktet av meglere i ditt nærområde som tilbyr seg å komme på gratis befaring.

Det kan være lurt å sette av en formiddag der du får besøk av fire-fem meglere. Sannsynligvis vil antall interesserte meglere være en del høyere, så du bør starte utsilingen på et tidlig tidspunkt.

Tips før befaring:
*Hvilke meglere gjorde best inntrykk på telefon eller e-post? De som fremstår som hyggelige og profesjonelle overfor deg, vil høyst sannsynlig også gjøre det overfor potensielle kjøpere, og det er meget viktig for å få høyest mulig pris for boligen.

*Be om pristilbud. Prisene kan variere veldig, og en megler som både er dyr og dårlig på telefonen, bør du stryke fra listen i denne omgangen.

*Erfaring fra salg i nærområdet. Det er viktig at megleren kjenner området godt og har erfaringfra salg i nabolaget.

*Sjekk referanser og renommé. På MittOppdrag.no kan du lese evalueringer av meglerselskapene som ønsker å selge boligen din. Du bør også søke på nettet etter annen informasjon om selskapene.

Når du har en liste på fire-fem meglere, avtaler du tid for befaring. Når alle har vært på besøk, kan du sammenlikne priser og vurdere tilbudene opp mot hvor godt inntrykk de ulike meglerne ga på befaringen og hvor godt du liker selskapene de representerer.

Dersom ingen av meglerne svarte til forventningene, er det bare å gå videre på listen og kalle inn til en ny runde med befaringer.

Prut på prisen
Meglere er vant til å konkurrere om salgsoppdrag, og når oppdraget kommer gjennom en anbudstjeneste, vet de at de befinner seg i en sterk konkurransesituasjon. Mange er derfor villige til å forhandle om prisen på salgsjobben.

Derfor kan det godt hende at du klarer å presse prisen lavere enn de opprinnelige tilbudene. Nå er selvsagt ikke pris det eneste som er viktig når du skal velge eiendomsmegler. Personlig kjemi, motivasjon, erfaring og kunnskap om området og objektet er noen av faktorene som må klaffe for at du skal være sikker på at salget er i de beste hender.

Her kan du registrere ditt megleroppdrag på MittOppdrag.no.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Bileier.no:Bli varslet når det er EU-kontroll.HTML EMBED