Gå til sidens hovedinnhold

Hold deg varm på fjellet

Her er det du trenger. Nå til 75 % rabatt.

I 1938 ble selskapet Columbia Hat Company opprettet. Selskapet var oppkalt etter elven rett ved Portland hvor selskapet ble startet av Paul og Marie Lamfrom som hadde flyktet fra nazi-Tyskland. I 1960 skiftet selskapet navn til Columbia Sportswear.

Over 3100 ansatte

Selskapet har i dag over 3 100 ansatte og er et av de største selskapene som lager sportsklær, utendørsklær, skotøy og hodeplagg. Selskapets produkter selges i over 72 land. En av de største suksessene til Columbia har vært deres fleece-produkter, som blant annet har blitt brukt av TV-selskapet NBC de gangene de har dekket vinterolympiaden. Selskapet eier også Mountain Hardwear.

Klikk her for å se supertilbudet

Bestselger

Deres fleeceprodukter har vært den store bestselgeren for selskapet og er av den aller høyeste kvaliteten på markedet, noe som betyr at du garantert holder varmen i tillegg til at den puster og gir deg god allsidighet. Fleeceproduktene er av en slik kvalitet at de kan brukes på alt fra fjellklatring til å slenge på seg hvis man skal ut for å hente ved.

Under kan du se reklamefilm for et av de andre produktene til Columbia, som virkelig er ledende på sitt marked.

HTML EMBED

Fantasipris

Produktene er kun tilgjengelig til en virkelig fantasipris i en uke i vår nettbutikk, Innpris.no - så hvis du er interessert må du handle raskt. Du får hele 75 % rabatt av vanlig utsalgspris. Bakgrunnen for kampanjen er at selskapet, Columbia, ønsker mer oppmerksomhet rundt sine produkter og ønsker at Nettavisens lesere skal teste produktet for å snakke pent om det til andre.

Dette er rett og slett et tilbud man ikke kan si nei til. Prisen du betaler er nemlig kun 199 kroner for herre- og dameutgavene. Normal utsalgspris i Norge er over 750 kroner!

Fleece-jakkene finnes i både herre, dame, gutt og jente-utgaver i flere farger. Du ser dem alle her.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken