Nettavisen.no

Tjenester
Salgsleder i SOKO Camilla Jægtivik Alexandersen forteller at den digitale kjøreboken AutoGear Air er nyttig for alle som kjører firmabil eller privatbil i jobb.
Salgsleder i SOKO Camilla Jægtivik Alexandersen forteller at den digitale kjøreboken AutoGear Air er nyttig for alle som kjører firmabil eller privatbil i jobb.

Hun selger noe mange nordmenn trenger

Bruker du bil i jobben er du trolig en av dem.

Camilla Jægtvik Alexandersen er salgsleder i selskapet SOKO. Den lille gründerbedriften har utviklet AutoGear Air, en digital kjørebok som gjør det enklere å følge skattemyndighetenes regelverk, og som på en svært lettvint måte gjør at du slipper unna mye papirarbeid.

- Alle som bruker firmabil eller privatbil i jobb har nytte av en AutoGear Air. Den dokumenterer alt du kjører, og gjør at du slipper å gjøre jobben med å føre kjørebok manuelt, sier Alexandersen.

Hun forteller at SOKO har et helt unikt produkt sammenlignet med andre digitale kjørebøker på markedet. AutoGear Air kan man nemlig enkelt montere selv, og man unngår dermed monteringskostnader.

- Det er som å sette en kontakt i veggen, så enkelt er det, sier hun.

Enkelt og lett tilgjengelig

AutoGear Air er en GPS med sim-kort som registrerer hele kjøreturen din. Både tider, kjørelengde, adresser og bompasseringer registreres automatisk. Informasjonen ligger alltid lett tilgjengelig på en webløsning som du kan logge deg inn på fra en datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Man kan også styre kjøreboken manuelt når det er nødvendig.

- Hvis du kjører en firmabil privat, så går du enkelt inn fra mobiltelefonen mens du sitter i bilen og endrer turen til privat, forteller Alexandersen.

Hun påpeker også at kjøreboken er nyttig for firmaeiere som ønsker å forhindre svart kjøring eller privat bruk av firmabilen. 

Spart tid er sparte penger

Så hvorfor skal man velge en automatisk framfor en manuell kjørebok? Ifølge Alexandersen er svaret enkelt - du sparer tid, og tid er penger. I tillegg blir registreringene mer nøyaktig.

- Hvis man skriver det i papirform er det ikke alltid man husker alt rett. Det blir jo ofte avvik når man gjør slike ting manuelt, sier hun.

Dette kan også føre til problemer dersom man skulle få bokettersyn av skattemyndighetene.

- I tillegg kan en miste dokumenter i papirform, og det er ikke få ganger jeg har hørt historier om kaffesøl, forteller Alexandersen, og påperker at hvis man sitter med mange permer med kjørebøker i papirform vil det nesten alltid være avvik.

- Avvikene kan være vanskelige å forklare, men dersom du har en AutoGear Air vil jo alt ligge på nett, det er nøyaktig og enkelt å sjekke.

Livstidsgaranti

AutoGear Air blir rost opp i skyene av sine kunder. Ikke bare er produktet enkelt og nøyaktig, men fordi det er monteringsfritt kan firmaeiere spare mye tid og penger ved å velge AutoGear Air framfor andre løsninger som krever montering.

- La oss si at det er et firma som skal bestille 20 kjørebøker som må monteres. Da må man kanskje sette av en hel uke på å få det montert, bilene må stå i ro og det påløper både kostnader samtidig som man taper inntekter. Dette må man også gjennom hver gang man skal bytte ut bilene, forklarer Alexandersen.

Med en monteringsfri AutoGear Air plugger du selv inn produktet i bilen, og med livsstidsgarantien som følger med blir det kun en engangskostnad på hardwaren. På kjøreboken følger abonnement med månedspris.

20 % rabatt i dag

Camilla Jægtvik Alexandersen og teamet hos SOKO skreddersyr gjerne et tilbud for deg eller din bedrift. Ønsker du et bedriftsbesøk eller et uforpliktende tilbud kan du fylle inn e-postadresse og telefonnummer her: