Nettavisen.no

Tjenester
Foto: DANIEL ROLAND (Afp)

Huntelaar skal gi oss oddsgevinst

Vi satser på storseier for Schalke i dagens første oddstips.

Sportspills meny torsdag
V5 Bergen: Ny fulltreffer på gang
V5 Øvrevoll: En cool vinner direkte
Oddstips 2: Godt betalt poengdeling i Nederland

Langoddsen byr på ishockey fra Norge, Sverige og Finland og en rekke objekter fra Europa League.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
115. FC Salzburg - Paris Saint-Germain H 3,70
Her har Norsk Tipping gjort hjemmelaget til for stor outsider, mener vi. Salzburg kan nå 16-delsfinalene med seier her, de er motiverte og er slett ikke ufarlige på hjemmebane. PSG har ikke lykkes på bortebane i Europa og mangler etter det vi hører flere faste spillere. Mulig at franskmennene går for 0-0, et greit resultat for dem, men vi er slett ikke sikre på at de klarer det. 3,70 på hjemmeseieren er god odds og blir dagens langskudd.

Dagens avslag
97. HV 71 - Djurgården H 1,60
Det er et visst "alle slår alle" preg over Elitserien for tiden, og det frister lite å spille HV71 til 1,60 når vi må seks matcher bakover i resultatlistene for å finne sist de vant etter tre perioder. Forrige hjemmekamp tapte de 1-3 for Luleå, før det røk de 2-4 for MODO, ganske fortjent begge ganger. HV71 er ikke form og de tapte tilsvarende oppgjør den 15. september med 1-2. Vi kan ikke se at de forsvarer et 1,60-favorittstempel i dag.

Dagens spill
Begge våre vinnerkandidater i Europa League i går, AZ og Udinese, skuffet med 0-0, men vi gir oss ikke av den grunn. Schalke 04 blir klare favoritter i dag, og vi kombinerer dem med et ishockeyobjekt til fin odds i dagens tips nummer 1. Så avslutter vi med en godt betalt uavgjort når Fulham tar turen til Enschede.

104. Schalke 04 - Steaua Bucureresti
Europa League gruppe J. Schalke leder gruppen med 2-2-0 og 8 poeng. De kunne ledet enda klarere, men spilte bare 0-0 hjemme mot gruppens jumbo AEK Larnaca forrige runde. 0-0 ble det også borte mot dagens motstander. Fuchs og Huntelaar er toppscorere hos Schalke.

Trener Huub Stevens kan stille likt lag som i de to siste Bundesliga-kampene, hvis han ønsker. Höwedes (f) er fortsatt ikke aktuell, melder Schalke på sin nettside. Det ligger an til Huntelaar på topp, ifølge et intervju på Schalkes nettside, men det gjenstår å se hvem Stevens velger å starte med.

Steaua har ennå ikke vunnet borte, tvert i mot så har de skuffet med 1-1 i Larnaca og tap 0-5 mot Maccabi Haifa. Rumenerne har 5 poeng og fortsatt alle muligheter, spesielt om de skulle sjokkerne med en borteseier i Gelsenkirchen, men det virker lite sannsynlig. Steaua hadde sine glansdager på slutten av 80-tallet og har vel aldri helt kommet opp på samme nivå, dog var de semi-finaliseter i EL 2005–06. De er nede på en 9. plass i rumensk serie og mandag er det derby mot Dinamo Bucuresti. Ilie Stan er nylig ansatt som manager for å bedre resultatene, men i dag må han se kampen fra tribunen og laget ledes av assistenttrener Edi Iordanescu.

Dette ser ut som en klar hjemmeseier. Steaua er ikke sterke nok til å slå et motivert hjemmelag i Gelsenkirchen, mener vi. Oddsen for hjemmeseier er 1,22, mens hjemmeseier med to mål eller mer fås til 1,70 hos Norsk Tipping. Vi tror på flere mål fra hjemmelaget og bruker 1,70 i en dobbel.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

93. Sparta Sarpsborg - Lørenskog
GET-Ligaen. Sparta ble det første laget til å ta poeng i Stavanger denne sesongen, da de spilte 4-4 og tapte på straffer søndag. Runden før slo de VIF 7-3 på Jordal, i en kamp de fikk servert flere muligheter og spill 5 mot 3 av motstander tidlig i matchen. Uansett hvor variabel motstanden har vært i det siste, er vår oppfatning at Sparta begynner å se skikkelig gode ut, etter hvert som spillere er kommet tilbake fra skade og har spilt seg varme. De står med 7 seire og 3 tap hjemme i Hockeytown.

Vi kan ikke se at det skal være nye skader hos hjemmelaget, og de nevner heller ingenting om det i sin kampomtale.

Lørenskog hadde 48 skudd på Rosenborgs målvakt Nordh på søndag, og han reddet samtlige. Dermed ble det 0-2 og mye frustrasjon på egen is for Lørenskog, etter strake seire over Frisk, Storhamar, MS og Stjernen. De neste fire matchene blir ganske tøffe, med Sparta i kveld, deretter Stavanger, VIF og Lillehammer.

Forrige runde var Thomas Jordhøy tilbake etter fire kampers karantene og østerrikeren Jürgen Penker debuterte i mål, han erstatter Grumet-Morris som nylig dro til Florida Panthers i NHL. Ellers er Jacobsen tilbake fra skade, og skadesituasjonen er den samme som tidligere, ser det ut til.

Sparta har slått Lørenskog 6-1 her tidligere denne sesongen, og tapt like klart 0-5 på Lørenskog. Forrige sesong vant Sparta begge hjemmekamper mot Lørenskog.

Her skal Sparta Warriors ha gode sjanser, nå som storformen ser ut til å ha kommet. Lørenskog viste med 0-2 for Rosenborg at trener Livingston ikke har gjort dem udødelige, og vi synes 1,90 er akseptabelt betalt for hjemmeseieren. Vi får en dobbel til 3,23 og setter 100 kroner. Spillefrist klokken 18.55.

93. Sparta Sarpsborg - Lørenskog 1,90 4,20 2,45
104. Schalke - Steaua Bucuresti (0-1) 1,70 3,70 3,15

Total odds 3,23

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill