Nettavisen.no

Tjenester
Foto: BRENDAN MCDERMID (Scanpix)

Hva bør du gjøre med sparepengene dine?

Børs eller bank? Her kan du få gratis investeringsråd av eksperter.

I urolige finanstider er det ekstra viktig å velge rett investeringsstrategi for sparepengene dine.

For å maksimere avkastningen i din portefølje til en risiko du kan leve med, trenger du en god investeringsplan og kunnskap om hvem som er de beste forvalterne til å forvalte den.

Nettavisen har inngått et samarbeid med Forvaltningshuset, noe som innebærer at leserne kan få gratis gjennomgang av sine investeringsporteføljer.

Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet under:


Om tilbudet:
Forvaltningshuset vurderer om din investeringsportefølje er tilpasset dine behov og din risikoprofil. Basert på dette vil Forvaltningshuset anbefale en investeringsstrategi for deg. Rådgivningen foregår på et av selskapets kontorer (se liste nederst) og er helt uforpliktende for deg.

Du får en gratis rådgivningstime ved å være medlem av Nettavisens medlemsklubb Norgespasset.

NB! Ved å fylle ut skjemaet over godtar du medlemsbetingelsene ved Norgespasset. Du finner dem her. Det er gratis og uten forpliktelser. Når som helst kan du melde deg ut og velge om du ønsker å motta andre spesialtilbud kun for våre lesere.

Forvaltningshuset er et frittstående rådgivningsselskap med reell uavhengighet, det vil si at de gir deg råd om hva du bør gjøre uten at de tjener mer på å gi ett råd i stedet for ett annet. Forvaltningshuset gir råd om privatøkonomi og kapitalforvaltning til privatpersoner og bedrifter.

Forvaltningshuset finnes her:

- Oslo

- Sandvika

- Bergen

- Stjørdal

- Fredrikstad