Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Hva menn frykter på stevnemøtet

Vet du dette, kan du redde inn situasjonen, og sikre deg en date nr. 2.

Selv om han virker aldri så kul og avslappet, så er han i virkeligheten like stresset som deg. Få med deg hva eksperter røper til Cosmopolitan.com menn frykter mest, når de skal på et stevnemøte.

Lyst på et stevnemøte? Andre single ønsker det samme her!

Hans frykt nr. 1
En av de tingene gutter eller menn frykter mest, er at de skal ha tolket kvinnen de skal ut med, helt feil, og at hun viser seg å være en annen enn den han trodde.

Det er nok også noe mange kvinner har opplevd - de tror daten har gått bra, og forlater partneren i god tro, lykkelig og sikker på at det ikke blir så lenge til neste gang. Så hører de ingenting. Hvorfor?

Det kan altså skyldes at du ikke levde opp til forventningene. Det trenger ikke være noe stort, men bare det faktum at du drakk et par drinker mer enn han hadde forestilt seg at du ville.

Menn frykter å betvile sin egen dømmekraft, så dersom de blir tvunget til det, kan det være grunnen til at du ikke hører noe mer fra de.

Ta test og få svar på hvem som passer for deg!

Løsning:
Samlivsekspert Steve Nakamoto sier at dating er som shopping - du vil gjerne bli oppfattet som den du utgir deg for å være. Tipset er å fortelle han historier fra ditt liv, som bekrefter at du er den samme som han tidligere har trodd.

Kanskje drikker du litt mer fordi du er nervøs. Dine fortellinger fra ditt liv vil avsløre om det er noe som skjer ofte, eller om det bare var akkurat nå.

Hans frykt nr. 2
Nakamoto forteller videre at menn er redde for, at deres date for kvelden ikke bare er opptatt av de, når dere møtes. De føler at de har konkurranse fra alle andre menn rundt seg, og det stresser de.

Han vet jo ikke hvor seriøs du er, og om du kanskje bare er ute etter litt moro for en kveld. Derfor vil han følge med på deg, og se etter tegn på at du ser/flørter med andre.

Løsning:
Det er vanskelig å bare stirre på han hele kvelden, og ikke se deg rundt i rommet, på andre mennesker etc. Allikevel kan du forsikre han om, at du bare har øyne for ham, ved å lytte til det han sier, og stille oppfølgingsspørsmål.

På den måten vil han forstå at du synes han er interessant, og at han gjør et godt nok inntrykk til at du ikke søker kontakt med andre.

Frykt nr. 3
Menns frykt nr. tre er at de skal ta på sin date for tidlig, avslører forfatter og Dr. Paul Dobranksy. Det kan være alt fra det å legge hånden på låret til initiere et kyss.

Mannen vet at det forventes av han på et tidspunkt, at han skal ta en eller annen form for initiativ, men samtidig er han livredd for å trå feil. Han vil jo ikke at du skal oppfatte han som for pågående, eller anmassende.

Løsning:
Føler du at din date for kvelden er usikker mht. nærhet, så slå han på målstreken ved å være først ute med fysisk kontakt. Beinflørt under bordet, eller ta på armen hans når du strekker deg etter brødet.

På den måten signaliserer du at det er ok med fysisk kontakt, og forhåpentligvis vil han gjengjelde det, når han ser at det er akseptabelt fra din side.

Frykt nr. 4
«Overraskende kanskje, men faktisk så vil en mann være bekymret for om du ønsker å gå ut med han igjen, før kelneren har kommet med første rett», sier Dobranks. Grunnen er at han ser på dating på samme måte som han ser på en jobb - noe han skal gjennomføre, og helst lykkes med.

I løpet av kvelden vil du nok oppdage at han forsøker å finne ut om det er noen sjanse for en ny date. Dersom han er usikker på om du vil si ja til en date nr. 2, så kan det hende at han lar være å invitere deg ut, rett og slett for å slippe ydmykelsen ovenfor seg selv.

Løsning:
Har du lyst til å møte denne fyren igjen, så hint om det, og jo før jo bedre, ifølge Dobranks. Så snart han vet at du liker han godt nok til å bli med han ut igjen, vil han slappe av, og innstille seg på det.

Foreslå en ny restaurant du har lyst til å prøve, og hint om at det sikkert hadde vært noe for han også. Eller hva med en ny film på kino - har han sett den? Si du dør etter å få sett den, men at du ikke har noen å gå sammen med, hvis ikke... Så skulle date nr. 2 være i boks.

Finn single der du bor, på Norges største datingnettsted.

(Kilde:cosmopolitan.com)