Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Hva menn liker og ikke liker

Hva synes de egentlig om høye hæler og brasiliansk voksing?

Lurer du på hva som skal til for å imponere han? Hva han synes er fint og sexy med en dame og hva som ikke er like kult?

Se hva parforholdseksperter og en gruppe tilfeldig utvalgte menn sier til iVillage.com er «hot» og hva som ikke er like bra.

Lyst til å se din drømmemann? Ta testen og bli matchet (Helt gratis!)

Rød leppestift

Det er riktig at mange menn synes leppestift er noe klissete greier og tenker på det som en stopper mht. et kyss, men allikevel har vi til gode å høre noe særlig klaging over leppestiften.

Vel, i følge ekspertene så skyldes det at menn bare følger i fotsporene til sine forfedre og bruker leppestiften som et verktøy.

Det er nemlig slik at både munnen, kjønnsorganer og baksiden til den kvinnelige bavianen og sjimpansen blir rød, når de har eggeløsning.

Da vet jo mannen når han skal «slå til» og derfor er dette også et tegn til dagens mann på at kvinnen er klar for «action».

I tillegg er en rød munn et tegn på styrke og selvsikkerhet, noe som går for å være sexy i seg selv.

Søk og finn single der du bor! (Søk på postnummer - helt gratis)

Stiletthæler

Dersom du ikke er så glad i å gå på stiletthæler men gjør det for å ta deg bra ut, så sørg i hvert fall for at du ikke klager. Menn synes nemlig ikke det er spesielt sexy med en kvinne som klager over verkende føtter hele kvelden.

I tillegg blir veldig mange menn forlegne dersom kvinnen er høyere enn de selv, noe kvinner fort blir når de ifører seg 12 cm ekstra på føttene.

Er du på «sjekkern» eller skal på det første stevnemøte med en fyr, så gjør du det altså lurt å i å velge ballerina fremfor stiletter, for å være på den sikre siden.

Langt hår

En undersøkelse gjennomført av Pantene avdekket at hele 82 prosent menn mener håret til en kvinne er hemmeligheten bak hennes sex-appell.

De mener også at det er viktigere bryster og utringning.

I tillegg favoriserte nesten halvparten langt hår, men det trengte ikke være like langt som Rapunzel sitt. «Bare så det var litt å ta i» uttrykte de fleste.

«Langt hår er et tegn på femininitet og ungdommelighet, som igjen indikerer fertilitet og kvinnens mammapotensiale», forklarer Yvonne Fulbright, PH.D. og ambassadør for Astroglide.com.

Når det gjaldt hårfargen så kunne myten om populære blondiner forkastes. Brunetter og rødtopper var nemlig akkurat like aktuelle partnere.

Brasiliansk voksing

Brasiliansk voksing var noe som først ble populært i pornoindustrien, og derfra gikk trenden videre til resten av befolkningen.

Selv om noen menn foretrekker glattbarberte jenter, så hevder allikevel de aller fleste at dette er sterkt overdrevet og at det holder lenge å bare trimme litt regelmessig.

Historisk så var kjønnshår et tegn på kjønnsmodenhet, og at kvinnen altså var i stand til å bli mor.

Kløft

Kvinner ser på andre kvinner med for stor utringning som litt «lette på tråden», og det kanskje med rette.

De fleste menn i undersøkelsen bekrefter i hvert fall at de blir tiltrukket av det, og at de har tilgode å møte en mann som ikke blir det.

Det understreker vel antagelsene om at kvinner som benytter seg av «trikset» bevisst er ute etter oppmerksomhet.

Er du blant de så er det altså bare å investere i flere fordelaktige push-up BHer.

Undertøy

Når det kommer til undertøy så ønsker de fleste menn at det raskest mulig skal tas av.

Dersom det skal investeres i noe fint, så skal det i hvert fall ikke være noe som er vanskelig å få av, eller tar for lang tid å ta av seg.

I tillegg sier mange menn at en kvinne i t-skjorte eller i en lånt herreskjorte er like sexy som en kvinne oppkledd i fancy undertøy. Stikkordet er enkelhet.

Da vet du altså at du ikke trenger å investere mye penger i fancy eller sexy undertøy - bare be om å få låne skjorten hans.

Pass allikevel på trusen - både boxer og string er å foretrekke fremfor thong.

Latter

Kanskje ikke så overraskende, men menn liker kvinner som ler, noe mange kvinner også gjør automatisk når de responderer på vitsene eller de morsomme historiene til noen de liker.

«Å spille litt, å være oppglødd og le er alle elementer vi tar i bruk i vårt naturlig flørterituale», opplyser Fulbright om. Dette er også noe menn er klar over.

Samtidig påminner noen av respondentene i undersøkelsen om at alternativet ikke er så hyggelig, og at de derfor setter pris på en positiv respons uansett.

Sportsinteresse

Dersom du virkelig ikke er så interessert i fotballaget hans eller noe annet fotballag for den sakens skyld, så ikke lat som heller.

Det blir bare veldig kjedelig for deg og litt pinelig når han finner ut av det. Kanskje han da vil lure på hva annet du lurer han med.

Selv om statistikken viser at par med like interesser holder lengst sammen, så betyr ikke det at dere ikke kan ha en helt egen hobby.

Mange setter også pris på å kunne gjøre noe alene, sammen med venner, uten at kjæresten alltid er med. Vær derfor ikke redd for å si at du ikke er like fasinert av hans favorittsport som han selv er.

Når han vil være sammen med venner for å se f.eks. fotball, har jo du samtidig mulighet til å gjøre akkurat det du har lyst til.

(Kilde: iVillage.com)

Vil du finne en partner?

Klikk her for å søke i basen (anonymt og gratis)

Klikk her for å bli spleiset med en som passer for deg