Nettavisen.no

Tjenester
(App Store)

Hva skal du ha til middag i dag?

Middagsplanleggeren Under Hundrelappen fra REMA 1000 gjør det enklere å planlegge og handle inn til dagens største måltid.

Gratis handleliste og inspirasjon på mobilen

Planlegger du ukens innkjøp kan du i følge dagligvarekjeden spare både tid og penger.

Hver måned får du 20 nye Under Hundrelappen- oppskrifter laget av det REMA 1000 kaller sine egne stjernekokker – og det ser jo unektelig velsmakende og fristende ut på bildene.

Med handleliste husker du alt

Lag oppdaterte handlelapper basert på innholdet i middagsplanleggeren og del dem på epost eller SMS. Varene på handlelappen er sortert etter plassering i butikk.Vi liker spesielt godt at man kan stille inn antall voksne/barn i husholdningen og få justert pris og innkjøpsmengde etter det.

Middagslaging for dummies?

For oss som hører til den generasjonen som aldri ble sendt på husmorskole, er det heller ikke feil at oppskriftene forteller deg nøyaktig hvordan du skal traktere råvarene for at dagens middag skal bli en suksess. Dersom du ikke alltid vet hva du skal lage, og er lei av å spise de samme rettene uke etter uke, er apper som denne et kjærkomment krydder i hverdagen.

Last ned, kjøp inn og lag

Rema 1000: Middag Under Hundrelappen som for tiden er mest nedlastet i gratisseksjonen til AppStore, lastes ned her

Bruker du Android, finner du den her

Skulle du foretrekke å gjøre innkjøpene dine på RIMI, finner du deres handleapplikasjon for iPhone (som for øvrig ligger på 24.plass i App Store) her .

Og Androidbrukeren trykker her