Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Hvilket kort er best for deg?

Kredittkort med reiseforsikring eller kjøpsrabatter? Sjekk Nettavisens store kredittkortoversikt.

Kredittkort kan ofte oppfattes som dyrt og risikabelt å bruke, men det er viktig å vite at det også kan gi deg mange fordeler og ekstra trygghet når du handler.

Nettavisens nye tjeneste Kredittkortportalen.no gir deg en oversikt over de fleste kredittkortene som finnes på det norske markedet. Dette er et lettfattelig og enkelt verktøy som hjelper deg som forbruker å finne kredittkortet som passer deg best.

Kredittkortene har mange ulike fordeler, samtidig som at prisen ved bruk også varierer. Noen har lav rente og få fordeler, mens andre har flere fordeler og høyere rente. Kredittkortportalen.no gir deg derfor muligheten til å finne det kortet som passer best til dine behov og preferanser.

Diversefordeler

* Bonus – Mange kort tilbyr bonus- og rabattordninger på alt fra klær og sko til oppussing og bensinkjøp.

* Forsikringer – De fleste kredittkort tilbyr forsikring som gjelder både deg og ditt reisefølge. Alt du trenger å gjøre er å betale minst 50 prosent av reisen med kredittkortet for å benytte seg av reiseforsikringen.

* Rentefri kreditt – De aller fleste kredittkort tilbyr inntil 45–55 dagers rentefri bruk. Betaler du tilbake hele beløpet du har brukt ved forfall, koster det deg ingenting. Ved uttak i minibank tilkommer ofte et gebyr.

* Ansvar/refusjon – Dersom du kjøper en vare som viser seg til å være defekt eller som du ikke mottar fordi selskapet går konkurs, kan du kreve refusjon fra kortleverandøren.

Her finner du Kredittkortportalen.no