Nettavisen.no

Tjenester

Hvor kreativ er du?

Vis din kreative side, og stikk av med et digitalt speilreflekskamera. Se hvordan du vinner her.

(Side2): I forbindelse med lanseringen av vårt nye bloggmagasin Side2blogg.no så inviterer vi alle lesere og bloggere til å være med på en kreativ og skapende konkurranse. Vi har fått med oss noen eksperter på kreativitet til å hjelpe oss å plukke vinnerne, ekspertene kommer fra Norges Kreative Fagskole .

For å være med i konkurransen har du to valg. Du må enten lage en reklame for side2blogg.no, eller en for Norges Kreative Fagskole. Den beste, uavhengig av hva du lager reklame for, stikker av med premien.

Hva slags reklame kan du lage?
Du kan lage akkurat den typen reklamen du selv ønsker. Enten det er et bilde du lager som en annonse, en reklamebanner for nett, et utendørsposter, en videosnutt eller rett og slett - om du har tid og krefter nok - en nettside. Det er opp til deg hva du gjør. Din kreativitet avgjør.

Hva er Side2blogg.no?
Side2blogg.no er et magasin styrt av leserne, et sosialt nyhetseksperiment hvor vi setter bloggerne til å være redaktører og hvor bloggerne lager innholdet. Byttet er at alle bloggerne får tilbake trafikk og oppmerksomhet fra Side2 - Norges største livsstilsmagasin.

Du kan kikke på side2blogg.no her

Premien
Hvis du er den som lager det beste bidraget vinner du en Canon ESO 450 D. Premien sendes ut rett i etterkant av kåringen.

Hva er Norges Kreative Fagskole?
Norges Kreative Fagskole (NKF) er en del av utdanningsstiftelsen Campus Kristiania og tilbyr toårige fagskoleutdanninger. Alle utdanningene ved Norges Kreative Fagskole er godkjent av Nasjonalt Organ for Kvalitet i Utdanningen NOKUT) og gir rett til stipend og lån fra Lånekassen. Skolen har som mål å kvalifisere deg for en kreativ karriere.

Fagskoleutdanningene ved Norges Kreative Fagskole er yrkesrettet og praktisk, og vektlegger at du jobber mest mulig virkelighetsrelatert under hele utdanningen. Her får du muligheten til å arbeide tverrfaglig med andre utdanninger, slik som det blir gjort i arbeidslivet. Skolens lærere har en solid kompetanse innenfor sitt fagfelt, i tillegg har de et bredt nettverk innen den kreative industrien.

NKF har skoler i Bergen, Oslo, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Tønsberg. Utdanningene som tilbys i Tønsberg gjennomføres i samarbeid med Folkeuniversitet.

Utdanninger du kan velge mellom:

- Film

- Fotografi

- Grafisk design

- Illustrasjon

- Interiør

- Journalistikk

- Macdesign

- Motion design og 3D-animasjon

- Musikkdesign

- Reklame og merkekommunikasjon

- Interaksjonsdesign

Mer informasjon om Norges Kreative Fagskole

Hvis du vil ha mer informasjon om Norges Kreative Fagskole, kan du lese mer på skolens hjemmesider: http:// www.norgeskreativefagskole.no.

Hvordan sender jeg inn mitt bidrag?
For å være med i konkurransen kan du gjøre følgende:

1. Legge ut ditt bidrag på din blogg eller nettside, og sende linken til oss på e-postadressen under
2. Sende bidraget du har laget direkte til oss på e-postadressen under

Uansett hvordan du gjør det så må du sende bidraget innen utgangen av 6.februar. Du må også regne med at vi publiserer de beste bidragene.
Juryen som vurderer bidragene består av medlemmer fra Norges Kreative Fagskole og Side2. Vinneren vil bli annonsert på www.side2.no.

Det mest kreative bidraget vinner!

Send bidragene til konkurranse@nettavisen.no