Nettavisen.no

Tjenester
(007.no)

Hvor langt hopper du?

Klarer du å hoppe lengre enn de norske gjorde under OL? Hva med utfor? Her er de morsomste OL-spillene.

De Olympiske leker i Vancouver er snart over, og vi har fått noen fine medaljer å glede oss over.

I hoppbakken har det skuffende. Var du kanskje selv aktiv skihopper i ungdomsårene, eller var du for feig til å gå opp i høyden? Var det heller alpint og utfor som sto hjertet ditt nærmest?

Her finner du spillene du trenger for å se hvor god du er, virtuelt sett i hvert fall.

Pausespill
Uansett kan noen av disse spillene være noe for deg. Vi har i samarbeid med spillnettsiden 007.no valgt ut noen vinterspill du kan kose deg med i OL pausene.

Hopp med publikum
Et av spillene vi presenterer denne uken er Skihopp. Det er slik du kjenner den klassiske hoppkonkurransen. Du renner ned ovarennet, tar sats og hopper så langt du kan.

Det er viktig å beholde kontrollen i lufta for du skal greie å lande på beina. Grafikken er slik den alltid har vært, og vi som spiller er fornøyd med det. Du har også publikum i bakgrunnen som heier deg frem, det er god stemning i bakken. Se hvor langt du kan hoppe og utfordre vennene dine til å slå din rekord.

Klikk her for å hoppe

Test refleksene
Videre kan du prøve deg på utforløypene i Aspen. Her kjører du nedover i kupert terreng og må derfor passe deg for trær og stein i bakken. Ting skjer fort så du må ha en velfungerende refleks! Dette er et spill der hurtigheten din utfordres og settes på prøve.

Klikk her for å kjøre utfor

Mer vintersport
Andre vintersporter du også kan kose deg med mellom slagene er snowboardkjøring, snøskuterkjøring eller delta i en skikkelig snøballkrig.

Kjøre snowboard

Kjøre snøskuter

Kaste snøball