Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)

Hvor mye får du i pensjon?

Finn ut hvor mye du virkelig vil få. Helt gratis.

Vet du egentlig hvor mye du får i pensjon? Hva vil de avtaler du har med din jobb være verdt når du pensjonerer deg? Hvor mye vil du få fra staten? Hvordan kan du sørge for at du får mest mulig ut av det du har, og hva må du gjøre for å få nok?

Vet du at du kan få høyere avkastning på investeringene og sparingen din slik at du har mer når du blir pensjonist?

Mange spørsmål, gratis svar
Spørsmålene rundt pensjon er mange, og det er ikke lett å velge den beste ordningen helt alene. Nettavisen har derfor inngått et samarbeid med Forvaltningshuset. Ett frittstående rådgivningsselskap med reell uavhengighet, det vil si at de gir deg råd om hva du bør gjøre uten at de tjener mer på å gi ett råd i stedet for ett annet. Forvaltningshuset gir råd om privatøkonomi og kapitalforvaltning til privatpersoner og bedrifter.

Fyll ut skjemaet under så får du en hel time gratis med rådgivning om din pensjon, hvor det vil bli nøyaktig regnet ut hvor mye du faktisk vil få:


Hva får du i pensjon?

Fyll ut skjemaet og få gratis og uforpliktende pensjonsrådgivning fra
Forvaltningshuset.

Les mer om Forvaltninghuset her.

Om tilbudet:
Forvaltninghuset tilbyr en gratis rådgivningstime hvor de finner ut hva du får i pensjon, gir deg råd om hvordan du skal forvalte din pensjon og hva du skal gjøre for å øke din pensjon. Den gratis rågviningstimen foregår på et av følgende kontorer: Oslo, Sandvika, Bergen, Stjørdal eller Fredrikstad.

Du får en gratis rådgivningstime ved å være medlem av Nettavisens medlemsklubb, Norgespasset.

Du kan melde deg inn og samtidig vise din interesse for en slik time ved å fylle ut skjemaet under.

NB! Ved å fylle ut skjemaet under godtar du medlemsbetingelsene ved Norgespasset. Du finner dem her. Det er gratis og uten forpliktelser. Når som helst kan du melde deg ut og velge om du ønsker å motta andre spesialtilbud kun for våre lesere.

Forvaltningshuset finnes her:

- Oslo

- Sandvika

- Bergen

- Stjørdal

- Fredrikstad