Nettavisen.no

Tjenester

Høye forventninger til feriesex

Det er ikke bare sol, bad og fri vi gleder oss til i sommerferien. En ny undersøkelse viser at nordmenn også håper på mer sex under feriesesongen - single som par.

Fakta: Om C-date:

Klikk for å åpne faktaboksen
 

C-date ble grunnlagt i 2008 og er den største siden for casual dating i Europa. C-date passer for kvinner og menn som ser etter uforpliktende forhold og erotiske eventyr, og er basert på et unikt matchingsystem hvor medlemmenes personlige preferanser og mål genererer veldig relevante treff, enten man ønsker seg en flørt, et erotisk eventyr eller å få fantasier oppfylt. C-dates medlemmer, som i gjennomsnitt er mellom 30 og 50 år gamle, tar kontakt med sine matcher via det interne e-postsystemet, noe som sikrer at C-date er sikkert, diskret og anonymt. www.c-date.no

Casual datingtjenesten C-date.no har gjennomført en internasjonal undersøkelse og spurt om holdninger til ferie og sex. Over 1000 nordmenn har deltatt i undersøkelsen.

Resultatene viser at ferie og sex går sammen som hånd i hanske. Sommerferien blir ofte sett på som en mulighet til å ha en uforpliktende flørt, og det mange som håper på å møte en lekekamerat i løpet av ferien, både på nettet og i virkeligheten.

Reiser for å finne ferieflørt
Hele 1 av 3 nordmenn oppgir at de reiser på ferie med en intensjon om å finne en ferieflørt å ha sex med. Her er det stor forskjell blant kvinner og menn, hvor hele 41 % av mennene i undersøkelsen svarer at de forventer sex på ferie, i motsetning til 18 % av kvinnene.

– Det er kanskje ikke så rart at nordmenn forbinder sommerferie med mer sex. Vi har fri, befinner oss gjerne i varmere strøk, solen står høyt på himmelen, og det handler mye om å nyte livets gleder. Mange har forventninger om en uforpliktende ferieflørt, og flere tyr nå til nettsider som C-date for å innfri forventningene, sier Heinz Laumann, gründeren bak C-date.

Janne fra Oslo er en av disse.

- Jeg har vært medlem på C-date en liten stund, men det er først nå jeg har begynt å bruke siden aktivt. Jeg er singel, men ser for øyeblikket ikke etter en partner for livet. Nettet gjør det lett å treffe en ferieflørt som har samme forventninger som meg, uten å reise til syden.

C-date er helt gratis for kvinner å bruke, diskret, og anonymt så lenge men ønsker det, dette er bare noen av mange grunner til at C-date har så høy andel kvinner. Siden C-date ble grunnlagt i 2008 har andelen kvinnelige medlemmer økt, og i dag er 53 % av C-dates medlemmer kvinner.

- Vi ser også i det siste at flere unge kvinner bruker C-date aktivt, utdyper Heinz Laumann.

C-dates kvinnelige medlemmer er mellom 25 og 50 år gamle, og de vet hva de vil ha: Erotiske eventyr uten forpliktelser.

Mer informasjon og registrering på www.c-date.no.