Nettavisen.no

Tjenester
(Bildekollasj fra Origin.com)

Hypp på litt action?

Få Battlefield 3, FIFA 12, The Sims 3 og mange flere til halv pris.

Nettbutikken Origin har et stort vårsalg på en rekke av de nyeste PC-spillene fra EA. Origin gir deg nemlig opptil 50 % rabatt på over 100 spill. Her får du spill i noen av de største seriene, som FIFA, The Sims, Battlefield, Need for Speed og Command & Conquer.

Tilbudet gjelder fram til 19. mars, så det vil lønne seg å være rask for å sikre deg noen av de populære PC-spillene til en fantastisk pris.

Nedenfor har vi plukket ut noen av våre favoritter.

I Dragon Age 2 går du dypere inn i Dragon Age-universet med en helt ny filmatisk opplevelse som tar tak i deg fra begynnelse til slutt. Kast deg ut i et helt nytt eventyr som foregår gjennom et helt tiår og formes rundt alle avgjørelsene du tar for å komme til makten.

Spillet finner du her

Battelfield 3 leverer overlegen visuell kvalitet, en storslagen perspektivfølelse, massive ødeleggelser, dynamisk lyd og utrolig livaktige figuranimasjoner.

Spillet finner du her

FIFA 12 bringer på banen en ny spillmotor som vil endre spillet med ekte spillerfysikk i alle situasjoner. Opplev hvordan ekte fotballspillere kjemper mot hverandre, vinner ballen og utfordrer hverandre fysisk.

Spillet finner du her

Friheten i The Sims 3 inspirerer, gir deg endeløse kreative muligheter og gir deg kontinuerlig overraskelser og sprø ting som skjer. Du kan lage over en million unike simmer og kantrolle livene deres.

Spillet finner du her

Flere PC-spill finner du her.