Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Håkon Mosvold Larsen/SCANPIX

I dag får RBK bank

Stiller trolig med nesten rent juniorlag mot Levanger. Sjekk dagens oddstips.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Det gikk strålende med Sportspills tips forrige uke, og tilbakebetalingsprosenten ble på 152. Denne uken starter vi friskt.

Dagens langskudd
Sarpsborg – Brann B 2,75
Å tippe på et lag som har tapt de tre siste bortekampene med til sammen 0-8 i målforskjell, kan virke som galskap, men Sarpsborg er i enda dårligere form enn Brann. Etter en god start på sesongen, har det nyopprykkede laget virkelig fått merke det tøffe kampprogrammet.

Viktige Hoås er operert og uaktuell for Sarpsborg, mens skadefrie Brann har gode Austin og Sævarsson tilbake fra henholdsvis landslagsoppdrag og karantene. Brann har et veldig lavt bunnivå, men er gode når aggressiviteten og innsatsen er på plass. Med Austin tilbake er begge deler ivaretatt. 2,75 på B er konkurransedyktig når man sammenlikner med utenlandske bookmakere og kan prøves til moderat innsats.

Dagens avslag
99. Elfsborg – Syrianska H 1,20
Hjemmelaget er en het medaljekandidat, mens Syrianska nok må satse på å unngå nedrykk i år. Likevel synes vi oddsen på Elfsborg-seier er uakseptabel. Laget har tatt ett poeng på de to siste kampene, mens dagens motstander står med solide 3-1-1 på de siste fem. Hvis du spiller fem slike oppgjør som singler til 1,20 i odds, ender du i minus dersom ett av dem eller flere ender U eller B. Slikt blir man ikke rik av.

Dagens spill
94. Levanger - Rosenborg 2 H 3,40
Rosenborgs førstelag spilte som kjent bortekamp i går kveld, og allerede tirsdag morgen reiser laget til Slovenia for å spille treningskamp mot Partizan Beograd (på nøytral bane). Derfor er det trolig svært begrenset med A-lagsspillere i troppen mot Levanger i kveld. Jon Inge Høiland er tilbake etter skade og spiller trolig enten i kveld eller mot Partizan.

Det er ikke blitt en eneste borteseier så langt (0-4-1).

Levanger har 2-1-0 på de tre siste hjemmekampene og tok fire poeng mot RBK 2 forrige sesong. Hjemmekampen ble vunnet 3-1, og da stilte RBK et lag med nesten bare juniorspillere.

Levanger mangler to faste på midtbanen, men toppscorer Hans Kristian Nordvoll, som har slitt litt med skader denne sesongen, er på plass.

For RBK 2, som ikke har lov til å rykke opp, er det viktigste å unngå nedrykk, slik at juniorer og reservespillere kan matches i 2. divisjon også neste sesong. Med 16 poeng på 10 kamper ligger man greit plassert på tabellen. Det er derfor ingen krise om det blir tap i kveld. Levanger er med sine 10 poeng rett over nedrykksstreken, så dette er en svært viktig kamp som bør vinnes.

Dette er et sjanseartet tips, men 3,40 i odds på at Levanger slår et sterkt juniorpreget RBK også i år, er verdt et forsøk.

Denne LIVE-tjenesten blir fort en favoritt

85. Japan – New Zealand H 1,10
Fotball-VM for kvinner.
Ettersom Levanger-kampen ikke kan spilles som singel, er vi nødt til å kombinere med et annet objekt. Og det er ENESTE grunnen til at vi anbefaler Japan til 1,10 i odds.

Det skal imidlertid være så stor klasseforskjell på disse lagene at dette er en ”sikker” kamp å kombinere med. Japan var meget gode mot sterke Sverige generalprøven (1-1).

New Zealands kvalifiseringsgruppe bestod utelukkende av elendig motstandere, og internasjonalt har landet ingenting å vise til. De deltok i VM i 1991 og 2007, men tapte samtlige kamper.

I dag kommer de til å få kjørt seg mot et Japan som er på en annen planet når det gjelder teknikk og ferdigheter.

Merk spillstopp kl. 14.55.

85. Japan – New Zealand 1,10 - 6.00 - 10.00
94. Levanger - Rosenborg 2 3,40 - 3,75 - 1,45
Samlet odds 3,74
Klikk her for å sette 100 kroner på dagens dobbel (innsatsen kan justeres)

Øvrige vurderinger
Det er flere interessante oppgjør i Sverige i dag. Formsterke Landskrona møter et Västerås i krise. Sistnevnte har tapt fire kamper på rad (1-9 i målforskjell) og ligger nest sist på tabellen med 9 poeng på 13 kamper. Forrige uke ble trener Kalle Granath sparket, men kritikerne mener at han ikke kan lastes for resultatene – og at det snarere er en svak stall som er årsaken. Etter nyheten om Granaths avgang, gikk kaptein Osca Pehrsson ut i media og kritiserte ledelsens beslutning. Også han skylder på dårlig spillermateriale, noe som ikke er helt normal oppførsel for en kaptein som skal lede spillerne til seier. Handikapseier til Landskrona til 2,05 i odds kan gå.

Oddevold har bare tatt ett poeng på de siste fire kampene og har ni spillere ute i dag. Forrige runde var åtte spillere ute, og da ble det 1-6 mot Örgryte. Norrby har tapt fire på rad (etter en god periode med 4-0-1), men har en gyllen mulighet mot et lag i skadekrise. 2,35 er litt lavt, men kan prøves.

Stabæk 2 stiller med fem A-lagsspillere (Larsen, Gromstad, Skjelvik, Andersen Aase og Ondo) og juniorspillere fra en så godt som skadefri tropp mot Nesodden. Stabæk imponerte med 0-0 mot serieleder KFUM Oslo borte sist og står med 2-2-0 på de fire siste. Nesodden kommer fra 8-0 mot katastrofen Steinkjer, men tapte de tre kampene før det. 1,55 på H er litt lavt, men bør sitte.