Nettavisen.no

Tjenester
Foto: hesteguiden.com

I kveld bør du spille på trav

Det er jackpot og mange millioner i V65-potten på Bjerke onsdag. Sjekk tipsene våre og se hvor lett det er å spille på nett.

Vi avsluttet forrige uke på beste vis med å fange V5A på vårt største spilleforslag på Sørlandet på søndag til en utbetaling på fine 9 860 kroner, og vi fulgte opp med å spille inn totalt 9 639 kroner på Bollnäs i Sverige på mandag. Det fortsatte på tirsdag med totalt 11 013 kroner innspilt på Drammen/Momarken og på Jägersro i Sverige, og det er nye sjanser i kveld!

Det er som sagt Jackpot på Bjerke i kveld, og det ligger hele 1.7 millioner kroner ekstra i sekserpotten! Det vil si at en eventuell alenevinner kammer hjem hele 4 millioner kroner, og vi tror vi har funnet frem til bankeren som kan sørge for at vi er med i kampen om de store kronene!

Klikk på en av spillboksene i artikkelen eller programstripen over bildet for å levere dine V65-spill.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Da er det ikke dagen for å forsøke seg på de helt store krumspringene, men vi bankerspiller likevel et andrevalg i spillet på Bjerke denne meget spennende onsdagskvelden. Det er selvsagt svært interessant/fristende å kun gå for seks rette på landets hovedbane i kveld, med så mye ekstra penger i sekserpotten, og dermed få dobbelt betalt ved klaff. Da fraskriver du deg dog retten til en utbetaling for fem rette, og vi har gått kraftig i baret på det før!

Det har seg dog også slik at de av våre lesere som kjøper våre ferdigutfyllte kuponger ikke har veldig mye til overs for den varianten (og de må vi selvsagt høre på), verken i V65 eller i V75-spillet. De aller fleste er nemlig veldig fornøyd med å få en trøstepremie (spillepenger til neste gang), dersom vi kun skulle få fem rette. Slik er det med den saken (og da har vi lagt den ballen død!), og da får heller de som selv ønsker det, kun krysse av for spill for seks rette på sine kuponger!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tet og slutt?
Ja, vi er i hvert fall veldig inne på at 3 C.C. Dream i den første avdelingen kan lede sitt løp rundt om, og da snakker vi om et andrevalg i spillet! 3-årshoppa innledet karrieren med to strake triumfer i våres, og i den andre starten vant hun på sterke 16.6 full vei. Det var kanskje i tøffeste laget så tidlig på sesongen, og etter den starten slet hun litt en lang periode (dog også hatt en del utur). Dagens konkurrenter skremmer ikke (mye lunsjhester i dette løpet), og da tror vi den flotte hoppa skal ha solide muligheter til å kunne bokføre årets tredje triumf.

Vi synes formkurven kun har pekt en vei nå på slutten (og det er opp), og i et kvalifiseringsløp til Kriteriet for hoppene i den nest siste starten stod hun på strålende til sølv på sterke 16.3 full vei under ikke helt optimale forhold (og hun ble brukt hardt underveis i det løpet). Svært gode Vijaya ble for god ved den anledningen, og i finalen hadde Kihle-traveren maks utur. Løste veldig godt fra et spor langt ute den gangen, og etter å ha vandret utvendig uten rygg i en runde ble hun avløst 1200 igjen.

Da kunne selvsagt ikke kusk Åsbjørn Tengsareid vri på i angrep 800 igjen når de kom bakfra, og hun ble da sittende bom fast til slutt bak en mur av hester uten å få premie. Vi tror ingen nekter Dream Vacation-datteren teten i kveld, og når ny kusk Thor Borg sitter i spissen ut av den første svingen, ja så vet vi hva som normalt skjer. I ni av ti tillfeller blir det da gåsegang (labert tempo) de neste 800 meterne, og da tror vi i så fall at den flotte 3-årshoppa stikker unna til seier, på lette bein til slutt.

Vår rangering: A: 3 B: 5-4-6-7-11 C: 1-2-9-10-12

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt oppsett til et abc-system i V65-spillet, og på en dag som denne øker vi innsatsen en tanke på det forslaget. Innleveringsprisen er på 2 640 kroner denne gangen, og systemet er fyllt ut på fire kuponger!

Innleveringsfrister Bjerke onsdag
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Sportspill er inne i en veldig fin periode på tipsene nå, og de tre siste dagene har vi spilt inn flotte 30 512 kroner på våre forslåtte spill!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-2, 2640 meter voltestart
Et flott stayerløp for kaldblodshester har vi å se frem til i den andre avdelingen (og vi synes tre hester hever seg klart over mengden), og vi må vi sette klart underspilte 8 Hvindjerven fremst med sine 12 % Kanonform der i gården, og fra sitt springspor på 20 meter tillegg får 6-åringen en god start. Vi tror på tidlig tet, og etter innsatsen å dømme til sølv på sterke 28.5 over aktuell distanse i den tredje siste starten bak svært gode Spydermann Ø.K., blir ikke Hvattum-traveren lett å slå i kveld (bekreftet form ved å vinne på 28.4 full vei i den siste starten).

De som i første rekke kan slå vår favoritt er duoen 2 Holterjerven og 10 Lome Brage, og vi synes begge er snakk om veldig hete vinnerkandidater. Førstnevnte fikk det litt for tøft i et kvalifiseringsløp til Derby i den nest siste starten (femte på sterke 27.6), men i den siste starten gikk 4-åringen et sterkt løp til sølv på fine 25.4 over en sprint med voltestart. Hesten virker til å være i rivende utvikling, og i en feilfri utgave skal det være snakk om en topp vinnersjanse.

Sistnevnte er veldig variabel, men svært god på sitt beste (og han er spennende i ny regi). Speeder voldsomt fort til slutt på en god dag, og 4-åringen viste ved tredjeplassen på 28.8 over 2940 meter i den nest siste starten at dagens distanse ikke skal være noe problem. Vi kan ikke helt slippe 6 Nume Balder, og 6-prosenteren i spillet får en plass på vårt store system. Gikk godt etter dobble galopper i den siste starten, og i den fjerde siste starten slo han 10 Lome Brage.

Vår rangering V65-2: A: 8 B: 2-10-6 C: 5-1-9-11-12-3-4-7

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-3, 2140 meter voltestart
Etter at 1 Applaus har blitt strøket i dette kaldblodsløpet i den tredje avdelingen ser det straks litt mer åpent ut, men vi synes tre hester hever seg litt over mengden. Vi hadde god tro på 10 Art Nattfari hvis det løste seg fra et sjanseartet innerspor i den siste starten sist onsdag på Bjerke, og det gjorde det. Vant til slutt knepent men sikkert på 29.2 over en sprint, og normalt er det en topp vinnersjanse for 4-åringen mot ikke alt for skarp motstand i kveld. Vi bankerspiller på lillebongen, men vi synes Johansen-traveren burde avgjort langt enklere til slutt i seiersløpet sist, etter en optimal reise underveis.

Da må vi gardere på våre tre største spilleforslag, og duoen 3 Høibyrauen og 13 Kengu bør være tidlig aktuell i feilfrie utgaver ved favorittfall. Førstnevnte var en god vinner på 30.5 full vei i den nest siste starten, og i den siste starten manglet han litt rom til slutt. Sistnevnte tapte for en opplagt Perle Faks i den siste starten, men 5-årshoppa må få godkjent for innsatsen til sølv på 29.0 full vei. En slik tid rekker langt i dette laget her, og Flåten-traveren kanfort bokføre årets første triumf i kveld. På vårt store system får vi også plass til trioen 3 Kor Vita, 4 Horgen Don og 11 Fiks, men da bør vel også vinneren være nevnt.

Vår rangering V65-3: A: 10 B: 3-13 C: 3-4-11-6-7-9-12-8-5

HTML EMBED

V65-4/V5-1, 2140 meter voltestart
Et vidåpent varmblodsløp venter oss i den fjerde avdelingen, og vi tyr da selvsagt til veldig bred gardering. Vi har dog god tro på at vi har plukket vinneren på våre seks utvalgte hester på våre tre minste spilleforslag, og etter en meget oppløftende innsats til tredje på fine 13.1 over en sprint i den siste starten setter vi 13 Diva Arvells fremst. Det var mot bedre hester enn dagens konkurrenter, og fra sitt springspor fra 20 meter tillegg får etter alt å dømme den startkjappe 5-årshoppa en god start.

Vi tror 3 Chippon fyker til tet med startkjappe Vidar Hop i sulkyen, og fra spiss kan 7-åringen lede rundt om. Pine Chip-sønnen har stått vanskelig til nå på slutten, og i den siste starten satt han fast til slutt. Formen er således bedre enn raden, og vi synes 13-prosenteren i spillet må krysses på alle bonger. Absolutt toppform holder 11 Victor Palema (strålende innsatser i de tre siste startene), og vi tror ikke favoritten har noen problemer med å takle et litt trangt fjerdespor i volten.

Kapasiteten er udiskutabel på 9 Strong Forte, men 7-åringen sliter åpenbart voldsomt med det helsemessige. Således ikke hver dag han fungerer som best (veldig god til tredje på 14.0 full vei i den nest siste starten), men på sitt beste er Love You-sønnen seiersaktuell i et løp som dette. På vei opp i form er både 2 Zico H. Limburgia (godkjent til fjerde i et V75-løp i den siste starten) og 14 Relax Jet (vant et langløp i den siste starten), og begge er krysset av på alle våre spilleforslag.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 13 B: 3-11-9-2-14 C: 1-6-8-10-12-15-7-4-5

V65-5/V5-2, 1609 meter autostart
Et flott sprintløp for deler av kaldblodseliten venter oss i den femte avdelingen, og en relativt klar favoritt blir 3 Neslands Loke. Etter å slitt en lang periode varslet 9-åringen voldsom formstigning ved å bli toer på superfine 22.4 over en sprint med voltestart i den nest siste starten, og i den siste starten ble det en enkel seier på 23.1 i billige omgivelser hjemme på Forus. Hesten så dog meget fin ut, men i kveld må trolig Moe Odin-sønnen avgjøre via den tunge veien utvendig. Det kan gå, men sikre er vi ikke.

Vi tror teten er innen rekkevidde for 1 Torpa Glad (4 Stjernelyn kan dog muligens overfly Johnsen-traveren), og med den formen 8-åringen viste i den siste starten, kan vi aldri tenke oss at kusk Kristian Malmin vil slippe føringen i løpet frivillig. Avsluttet nemlig voldsomt fra køen til slutt til sølv på 24.9 full vei i den siste starten, og 13-prosenteren i spillet kan fort lede rundt om. En mil bedre enn raden er 4 Stjernelyn, og i et heldig øyeblikk kan 11-åringen nå teten. Avsluttet voldsomt til femte etter veldig sen åpning i den siste starten, og vi synes 10-prosenteren i spillet er verdt litt oppmerksomhet i kveld.

Vi synes ikke 10 Høstbo Fredrik ligner en sprinter, men han var en meget sterk vinner av SM i Sverige på flotte 23.4 full vei i den siste starten. Dog trolig avhengig av tøft tempo på løpet for å kunne rekke frem til seier, og det er også 6 Alm Taragon avhengig av. Sistnevnte avsluttet godt til tredje på 23.8 full vei i den siste starten, og forut for den starten sprintvant han på fine 22.7 Dog opp en liten klasse i kveld, og da får Romtveit-traveren første en plass på vårt store system, sammen med 7 Zevs som C-hester. Sistnevnte er vi usikre på formen til, men sprintegenskapene er udiskutable.

Vår rangering V65-5/V5-2: A: 3 B: 1-4-10 C: 6-7-2-9 D: 5-8

V65-6/V5-3, 1609 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester avslutter denne V65-rebusen, og vi er rimelig trygge på at vi har plukket vinneren på våre fire utvalgte på våre to største spilleforslag. To hester skiller seg dog ut på kapasitet, og i det dårligste sporet står 8 Valley Ivan. Det er dog vanskelig å ikke sette denne flotte 3-åringen fremst, og selv fra ”dødens” kan 3-åringen legge dette feltet på rygg til slutt. Matchet i tøffe omgivlser hele veien i år, og når vi prøvde oss på et friskt bankerspill på Chocolatier-sønnen i den siste starten, ble det sølv på 14.4 full vei.

Med skyhøyt straffegrunnlag har 10 The First Time (nå strøket, og da rykker 3 Cherry Va Bene inn på våre to største spilleforslag) vært ute i knalltøffe omgivelser i Sverige i de to siste startene (mot Winmecredit & Co), og da er det selvsagt klart enklere i mot i kveld. Vi synes 5-åringen fullførte annstendig til slutt uten å få premie på 13.3 over aktuell distanse etter en morderiks 08.5-åpning på løpet i den siste starten, og i to sprintløp tidligere i Norge i sommer var Yankee Glide-sønnen en totalt overlegen vinner på 13-talllet. Det er trolig bare en fordel for den hissige krabaten å stå i bakspor, og vi krysser av for 17-prosenteren i spillet på alle bonger.

Ingen nekter 1 Pippi teten, og da gjenstår det å se om kusk Marcus Hultman ønker å sitte foran. Vi tror vi han gjør det, og etter innsatsen å dømme ved sprinttriumfen på 13.3 i den tredje siste starten, bør S.J.`s Photo-datteren tas på alvor i kveld. 5-årshoppa skylte rundt konkurrentene til slutt via en 11-avslutning på løpet fra køplass underveis ved den anledningen, og sammen med førstnevnte får også 2 Credicity en plass på våre to største spilleforslag. Sistnevnte vant et billig løp fra tet på 13.8 over aktuell distanse i den siste starten (men hesten så fin ut), og formen virker således til å bare være sterkt stigende på 3-åringen.

Vår rangering V65-6/V5-3: A: 8 B: 1-2-3 C: 7-11-6-9-4-12

V5-4, 1609 meter autostart
Vi synes det er vanskelig å plukke vinneren i dette sprintløpet for varmblodshester hvor 10 stallansatte skal i aksjon i sulkyen (og vi garderer da bredt på samtlige spilleforslag), og under tvil setter vi 2 Giverny fremst. 5-åringen har ikke vist all verden i regi Macus Hultman, men i sitt siste sprintløp ble han toer på fine 14.8 Med en tilvarende prestasjon i kveld bør Love You-datteren være tidlig aktuell i et løp som dette, og hun rapporteres å trene forbedret etter en mindre pause.

Det er intet å utsette på kapasiteten til 7 Thai Torres, men 4-åringen har skuffet mye. Det ble også galopp i debuten for ny trener Geir Kihle, men i en feilfri utgave er det ingen tvil om at han duger. Variabel er 4 Readytorhumble D.K. (tredje på 16.5 full vei i den siste starten), og på en god dag kan Anderssen-traveren vinne. Det kan også 1 Merkur F.H. (positiv til sølv på 18.0 full vei i den siste starten), mens trioen 5 Magnetic Fightline, 8 Mixed Grill og 9 Picazzo heller ikke er helt borte på en god dag.

Vår rangering V5-4: A: 2 B: 7-4-1-8-9 C: 5-9-3-6

V5-5, 2140 meter voltestart
Det er kun ti hester igjen etter at det har kommet til et par strykninger i dette varmblodsløpet i lavt grunnlag, og da tror vi 10 Samsaia bare skyller rundt konkurrentene til slutt. Vi synes 3-årshoppa er snakk om en herlig type, og uten at vi har stålkontroll på hva en del av de øvrige konkurrentene kan (en del ustartede hester i dette løpet), synes vi Anderssen-traveren ligner en klink vinner denne gangen.

Vår soleklare V5-banker leverte en solid innsats til sølv på sterke 16.2 full vei i den nest siste starten uten å bli kjørt i bunn, og i den siste starten avsluttet hun bra til sølv på 18.3 full vei etter sen åpning på en bane som var litt klinete den dagen. Støter etter vårt skjønn ikke på hester i nærheten av det hun har møtt i de siste startene, og vi tror folkehesten fra Drammen bokfører årets andre triumf i kveld.

Vår rangering V5-5: A: 10 B: 4-8-11-1-7 C: 9-6-5-2

Stort abc-system i V65-spillet!
Stort abc-system i V65-spillet!
Innleveringspris, kr. 2640.- (over fire bonger)
Stamme 5760 rekker (1*4*6*10*6*4)
3 C.C. Dream
2-6-8-10
A: 10 B: 3-13 C: 2-4-11
A: 13 B: 2-3-9-11-14 C: 1-6-8-10
A: 3 B: 1-4-10 C: 6-7
1-2-3-8

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst En A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 960.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 480.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 720.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 480.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!