Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Hesteguiden.com

I kveld får vi to millioner kroner med på kjøpet

Det er jackpot i V65 på Bjerke i kveld og en alenevinner kan dra seg med fire millioner kroner. Sjekk våre V65-tips.

Etter Håkons knallvurderinger under lørdagens V75 på Jägersro, der det var ørsmå marginer fra storgevinst, er det en flott jackpotomgang som venter onsdag på Bjerke. Lørdag lanserte Håkon to strålende bankere i form av Covington Ås (sjettevalg) og Frillan Filiokus (1-valg) og hang med til V75-7, der vi måtte ha inn Practical Joke (4-valg) som en utgang på vårt store system.
Etter et fantomløp utvendig hele veien tapte hesten med minst mulig margin til slutt, og da var det nok over 200.000 som gikk fløyten (og da måtte vi nøye oss med en trøstegevinst på 9704 kroner...). Det har tikket inn svært mange positive tilbakemeldinger til redaksjonen på vår artikkel til den V75-omgangen , og ekstra hyggelig var det at en av våre lesere kunne hente ut over 400.000 kroner etter å ha brukt våre vurderinger som et utgangspunkt for eget oppsett.

Sportspills meny onsdag:
Tipping: Liverpool skal sikre oss 12 rette
Odds: Lesernes oddstips onsdag
Oddstips: Chelsea lager målfest
Travtips: Lesernes V65-tips

Onsdagens V65 på Bjerke har flere store favoritter, men husk at det ligger 2 millioner i sekserpotten allerede. Det innebærer at en sekser vil bli dobbelt så mye som verdt som vanlig og således kan det være verd å satse litt ekstra med slike forutsetninger.

Klikk her for å se våre V65-tips til Bjerke onsdag

Vår hovedbanker for kvelden kommer ut allerede i V65-2 i form av 4 Skogbryn Svarten. Det er en skikkelig formtoppet sjuåring trener og kusk Cato Antonsen har med seg til landets hovedbane onsdag. Tredje sist var Skogbryn Svarten sterk vinner på en upassende sprint på Klosterskogen. Nest sist var Skogbryn Svarten knallgod toer etter et tungt løp i sporene på Jarlsberg og tok nesten ned ledende Pedrus ved den anledningen (landet på sterke 27.3 over 2609 meter). Sist i V75 var Skogbryn Svarten en del betrodd mot megafavoritten Tao Prins, men da galopperte Alm Svarten-sønnen grovt fra sitt innerspor. Opphentingen via drøye spor etterpå var igjen knallsterk. I kveld er det stor sjanse for at Cato Antonsen kan kjøre seg til tet etter noen hundre meter og derfra må det dreie seg om en topp vinnersjanse for Skogbryn Svarten. Hovedutfordreren 8 Kringelandtellus står kjelkete til i spor åtte bak startbilen, og var vel heller ikke som best sist, mens fireårige 9 Tangen Tinn gjør gode løp hele tiden, men mangler kanskje litt på vinnerstinget nå som grunnlaget har vokst betydelig de siste månedene.
Rangering V65-2: 4-8-9-10-11-7-2-1-6-3-5

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Vi bankerspiller også i V65-3 i et stallmannsløp. Vi har blitt imponert av 7 Turning Radius i hver av de tre startene den han gjort i Norge. Turning Radius kommer ut fra Frode Hamres meget kvalitetsfylte og formsterke stall. Første gang ut i Norge var vallaken tapper fra dødens, mens den nest sist vant helenkelt fra dødens. Sist møtte Turning Radius gode hester i et V65-løp på Bjerke, men avslutningen til tredje var prima (slo en så god hest som Espresso da). I kveld møter Turning Radius ikke noe spesielt tøft selskap, og flinke Marius Høitomt er kusk. Selv om Turning Radius har fått et spor litt langt ute bak bilen, har hesten vist at den tåler å gjøre en god del selv. Trener Frode Hamre er svært optimistisk med tanke på seierssjansene, og når hovedopponenten 3 Hans Gunnar Palema helt sikkert trenger løp i kroppen og det ellers er tynt med motbud bankerspiller vi 34-prosenteren. Som i skrivende øyeblikk (onsdag kl 09.00) er andrevalg, men trolig blir snau favoritt når innleveringsstopp nærmer seg.
Rangering V65-3: 7-3-2-8-7-11-12-10-1-4-5-9

Øk dine vinnersjanser og kjøp en andelskupong til kveldens V65 på Bjerke

Den største favoritten i kveld blir trolig 6 Tonar i V65-4. Supersprinteren til trener Hedda E. Assev måtte gi seg for en smygkjørt Skibber sist på Jarlsberg på full vei, men på sprint har Tonar levert to svært overbevisende tetseire (fjerde sist og nest sist). Men i kveld er det ingen tvil om at Tonar møter bedre hester enn noengang tidligere, og vi syns Tonar blir for tung favoritt. Vi synes både 1 Vinning Tor (får endelig et perfekt løpsopplegg i kveld fra rygg, dersom ikke Eldar enda engang styrer ut i dødens) og 7 Knell (endelig sprint igjen og svært fine betingelser i kveld, og er Geir Flåten litt tålmodig med å sette inn sluttspurten er Knell superspeedig) er klare utfordrere. Legg også merke til vår banker fra forrige tirsdag på Momarken 12 Ara Faks møter enklere motstand i kveld, selv om spor tolv er vrient. 11 Smedbalder er for alvor i ferd med å finne fjorårsformen (nesten 600 000 kroner innkjørt da) og stabukken 9 Rigel Stjernen kan jo finne på hva som helst selv fra bakspor.
Rangering V65-4: 6-1-7-12-11-9-2-10-5-4-3-8

Spennende objekt
Vi prøver en frekkis i V65-6 og lanserer 6 Orion Du Goutier som et svært interessant spilleobjekt. "Gamlingen" er i sitt livs form og var knallgod og uanstrengt tetvinner på Jarlsberg nest sist på sterk tid. Sist galopperte Heisholt-traveren som vinner i den siste svingen etter å ha travet i dødens underveis. Det er svært god sjanse for at Alexander Heisholt kommer seg til tet i kveld, og da flere av favorittene holder usikker form, synes vi det er svært interessant med 17-prosenteren og femtevalget Orion Du Goutier. Naturligvis er det tøff konkurranse i slike løp. 10 Makarov ble offensivt kjørt mot de beste svenske fireåringene sist, og den norske Derbyvinneren heiste tidlig nødflagg da. Har nå fått restituert seg en snau måned, og kan selvsagt vinne et slikt løp. Men husk at Makarov er helt fersk mot slike hester etter å sprunget inn trekvart million som vinner av Derby. 1 Cream Of Arnie bankerspilles av fagbladet TGN, det synes vi er dristig. Har variert i prestasjonene i år, og sist var det ikke noe spesielt trøkk i Hamre-traveren. Førstesporet kan ikke hesten utnytte, og da blir det sjanseartet igjen, selv om Frode Hamre varsler offensiv kjøring. 9 Kabir har heller fått det til å løsne helt i år. Bra på Leangen nest sist i V75 på Leangen (ble tatt ned av smygkjørte Fantom Rols ved den anledning), men sist var det ikke noe trøkk i Kabir på Sørlandet.
Rangering V65-6: 6-10-1-9-2-4-8-12-3-5-7-11

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Bjerke onsdag

Åpen innledning
Kveldens V65-rebus innledes med et svært skummelt varmblodsløp skrevet ut over to distanser. Best på fart og på kapasitet er uten tvil 4 Opus One F.H. Dessverre så er det sn svært usikker krabat dette og førstesporet på tillegg kan være sjansebetonet, da kusk Thor Borg trolig må kjøre på sikkerhet fra start. Men denne vallaken går til mål så det suser, det viste han ikke minst tredje sist, da han hadde rundt 40 meter frem til lederen midt i siste sving og likevel vant greit. 6 O.K Cowboyland tok enkelt ned gode Monic Forte på Jarlsberg nest sist og ble treer bak svært gode hester på Sørlandet sist. Fint startspor og fine betingelser i kveld, klart seiersaktuell. Favoritt hos spillerne blir 1 Now Or Never. Kom ut etter en måneds pause sist på Biri, men galopperte da som godtgående i den siste svingen, kanskje var det seieren som glapp. Tok en ned en så god hest som Panter Neo fjerde sist på Bjerke, men har altså galoppert i sine tre siste starter, så det er litt usikkerhet rundt formen. Uansett er det tetgaranti i kveld, så får vi om fireåringen holder unna. Strekhestene 2 Cream G.T (galopp igjen i comebacket sist) og 3 Lack Of Limits (kan få ryggløp her og selskapet er ikke knalltøft) kan begge få optimale løp. Toppform er det på 8 Couer Photo (med formkusk Kolle) og 13 Global Kentucky har levert noen saftige avslutninger den siste tiden. 9 Siriuz får en svært spennende makker i Gunnar Austevoll og trener Mikkelborg melder om stadige gode treningsjobb på traveren til tidligere fotballgigant Tom Lund.
Rangering V65-1: 4-6-1-2-3-8-13-9-5-15-12-7-11-10-14

Annonse: Øivind Grøstad i storform. Kr 60 000 innspilt de siste dagene. Nye festobjekter på Bjerke i kveld.

Hvem får tet?
Et sprintløp med mange gode hester på farten er den krevende utfordringen i V65-5. Og her er det mange tetkandidater og selv etter å ha studert utallige videoer, er det vrient å spå hvem som sitter i tet ut av den første svingen. Vi landet tilslutt på 2 Becky's Daydream som førstevalg. Er merkelig nok nede som et fjerdevalg og en åtteprosenter i spillet. Det er form på denne femåringen. Bom fast fjerde sist med et tonn igjen, sjenert i den siste svingen tredje sist, enkel lunsjseier nest sist, mens den sist ikke klarte å utfordre den gode svensken Vesper fra lederrygg, men var klar toer. Kusk Hans Christian Holm er nødt til å få et fint opplegg med sin hest i kveld. 9 Lorne Elijon Gatling imponerer hver eneste gang og har veldig fine rygger fra spor ni. Er av de aller tøffeste til mål og er en het seierskandidat her. 3 Real Cosmic måtte gi seg litt mot mål sist. Er god fra start og kan være tethesten her, men møter tøffe konkurrenter i kveld. 12 Hitchcock var sterk fra tet sist i comebacket. Spor tolv er ikke noe gull, men Frode Hamre styrer nok fremover tidlig, og ergo trenger det ikke være noen fordel å sitte i front da det kommer til å ble tempo i dette løpet. 11 Xbox Hornline ble helt bortkjørt av Gunnar Austevoll nest sist og galopperte seg bort sist, i kveld er det sjefen sjøl Eirik Høitomt som styrer. Se opp.
Rangering V65-5: 2-9-3-12-11-4-6-1-7-8-10-5