Nettavisen.no

Tjenester
Foto: AFP/Scanpix

I kveld satser vi på Ungarn

Ungarn møter Frankrike i en svært viktig kamp i håndball-EM. Sjekk vårt oddstips.

LØRDAG ER DET GULL-LOTTO OG 35 MILLIONER I PREMIE. SPILL HER!

Onsdagens langoddsprogram er i all hovedsak fra Champions League og europamesterskapet i håndball for kvinner. Legg spesielt merke til at det er mange lag som ikke har noe å spille for i Champions League nå i den avsluttende runden av gruppespillet.

Spillmeny onsdag:
Odds: Evigunge Marco Di Vaio leverer igjen
Odds: Lesernes oddstips onsdag

Trav: Jackpot i V65!
Tippetips: Vi er bombesikre på Arsenal
Viking Lotto: Jackpot og 27 mill i potten!

Norge overrasket med en meget sterk åpningskamp under håndball-EM, og vårt tips om å prøve Frankrike med fordel 5-0 fra start gikk ut vinduet. I dag møter Norge Slovenia, og Norsk Tipping tilbyr odds med 10-0 til Slovenia i handicap.

Lav odds
Slovenia tapte 19-28 mot Ungarn i sin første kamp, og det kan godt hende Norge vinner med 10 mål mot Slovenia. Det er likevel et vanskelig veddemål å anbefale. Siden Slovenia nok er den klart svakeste motstanderen i Norges gruppe kan det godt være at Norge velger å rotere på laget for å få alle i gang i denne kampen. Samtidig - med seier er man allerede klar for mellomspillet. Likevel, selv de nest beste på Norge vil klare å slå Slovenia. Selv om det er sannsynlig at Norge vil klare å slå Slovenia med 11 mål eller mer, er oddsen med det handicapet kun 1.35, og det er for lavt.

Nå kan du tippe på iPhone

Sverige møter Ukraina, og svenskene startet med en sterk seier mot Tyskland. Ukraina tapte med tolv mål mot Nederland. Sverige vinner nok, men oddsen er håpløse 1,15. Husk bare at Ukraina vant sin kvalifiseringsgruppe foran Romania. Sverige kom på andreplass i sin, bak Ungarn.

Dagens håndball-spill
Frankrike var ikke spesielt imponerende mot Norge og ble til tider virkelig rundspilt. Tapet på 11 mål etter strålende angrepsspill fra Norge er vondt å ta med seg videre. Ungarn banket Slovenia med 9 mål, selv om Slovenia var utrolig svake. Oddsen på 2.40 for Ungarn, som tross alt vant sin kvalifiseringsgruppe ubeseiret er fristende, og blir vårt håndballspill i kveld.

OBS: Er Norsk Tipping-kontoen din blitt tømt?

Det er normalt svært tette kamper mellom disse to lagene og siden også Ungarn trolig taper for Norge er det svært viktig for begge lagene å ta poeng i denne kampen, all den tid lagene tar med seg poengene i denne kampen inn i mellomrunden (de tre beste fra hver pulje går videre og tar med seg poengene fra innbyrdes oppgjør).

Vi synes kampen er mye jevnere enn det oddsene fra Norsk Tipping indikerer og synes således det er verdi i å prøve et spill på Ungarn i kveld til 2,40 i odds.

Kampen kan ikke spilles som singel, så den må kombineres med en annen kamp.

Tyskland må vinne
Nederland-Tyskland står med handicap 3-0 i Nederlands fordel. De sistnevnte slo Ukrania overraskende med hele 25-13 i åpningskampen tirsdag, mens Tyskland tapte mot Sverige. Vi tror Tyskland reiser seg, og vinner kampen. De hadde en imponerende kvalifisering og skal være bedre enn Nederland. Tyskland er jevnt besatt på alle plasser, og i følge våre kilder skal de være et klart bedre lag enn Nederland.

Med gårsdagens overraskende resultater i denne gruppa, er det i øyeblikket helt uvisst hvilke tre lag som går videre, og så lenge innbyrdes oppgjør tas med inn i mellomrunden, er det kun seier som teller for Tyskland i kveld. 1,50 i odds på tysk firemålsseier eller mer er helt i grenseland, men i mangel av bedre håndballalternativer i kveld, kombinerer vi denne med ungarsk seier. Totaloddsen på denne dobbelen er 3,60 og vår innsats er 100 kroner

Spilleforslag håndball-EM onsdag:
Kamp 53 Frankrike - Ungarn 1,55 8,70 2,40
Kamp 58 Nederland - Tyskland (3-0) 2,50 8,90 1,50
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Herrehåndball

Du finner også en herrehåndball-kamp på dagens oddsprogram. Norge møter Island i det som kalles «før-VM» i bronsefinale. Oddsen er på 1.95 på Norge som tapte 31-36 mot Danmark i semifinalen. Oddsen er relativt vanskelig å forsvare for spill, spesielt siden det virker som om Robert Hedin bruker kampene nå for å eksperimentere og gi de fleste sjansen til å vise seg fram.

Her finner du langoddsprogrammet: