Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Torgersrud, Marius (SCANPIX)

Idag spiller vi Tippeliga

Topp sjanse for formlagene Tromsø og Lillestrøm på Langoddsen

Meget innholdsrik meny på Langoddsen i dag, med blant annet siste seirerunde i Premier League. I tillegg full runde i Italia, og selvsagt fulle runder i Adeccoligaen og Tippeligaen. Ispedd masse annen europeisk fotball og åpningskamp for Norge i ishockey-VM.

Lillestrøm gjorde en fenomenal snuoperasjon borte mot Start torsdag kveld og snudde 0-2 til 3-2 seier. Det vitner om styrke og moral i Henning Bergs mannskap og vi tror et variabelt og bortesvakt Strømsgodset får trøbbel Åråsen i dag. Henning Berg har åpenbart fått sving på sakene (igjen) på Åråsen og vi tror på en ypperlig mulighet for nye tre poeng til Lillestrøm. 1,50 for hjemmeseier er ikke allverden, men vi trår til.

Travtips søndag: Ola byr på en frekk banker

Hjemmeseier på Alfheim
Tromsø har gjort en oppsiktsvekkende god sesong så langt. Gutan har imponerende sju poeng fra bortemøtene med Stabæk, Viking og Brann og på hjemmebane er Tromsø som alltid solide. Bakover er det tett og fremover scorer Tromsø de nødvendige målene. Tromsø er kan hende ikke Tippeligaens mest underholdende lag, men utfra forutsetningene gjør Per-Mathias Høgmo en formidal jobb med dette mannskapet. Sigurd Rushfeldt leverer fortsatt og makker Mouhrad har vist seg som et lykkekjøp for Tromsø. Mostander Start har falt helt sammen etter en bra start (som i fjor) og fikk ikke påfyll av selvtillit etter fadesen mot Lillestrøm torsdag. Tromsø ligner et av dagens beste spill, og vi nøler ikke med å spille H til 1,70.

Kamp 58 Lillestrøm - Strømsgodset 1,50 - 3,50 - 5,05
Kamp 62 Tromsø - Start 1,70 - 3,25 - 3,95

Totalodds på denne dobbelen er 2,55 og vi setter kr 200
Spill dobbelen her

Øvrige vurderinger:
Godtgående Aalesund tar imot svært variable Odd hjemme på Color Line. Aalesund gikk tapende ut av slaget om Møre og Romsdal torsdag kveld mot Molde. Men Aalesund gjorde slett ingen dårlig match, og dommerne var muligens avgjørende for utfallet av denne kampen. Vi så kampen mellom Strømsgodset og Odd, og det neppe noen overdrivelse at Odd hadde svært god uttelling i den kampen. Vi tror Kjetil Rekdals menn reiser seg i dag og vurderte lenge å foreslå spill på Aalesund. Hjemmeseier betales med 1,80 og anbefales.

Tippetips søndag: Tromsø fikser 12'ern

Hønefoss vinner sin første hjemmekamp?
Hønefoss må ha en bra sjanse til sesongens andre trepoenger når Sandefjord gjester klubben i dag. Sandefjord ligner mer og mer på det svakeste laget i Tippeligaen denne sesongen og når laget taper hjemme for Kongsvinger ser det tungt ut. Klar bedring for Hønefoss etter at Tom Gulbrandsen overtok som trener og hvis bare det offensive fungerer må det være en god mulighet for tre poeng til hjemmelaget her. 2,00 for hjemmeseier anbefales.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Vil du ha premiegaranti? Prøv TippStation!

Dagens langskudd
I Danmark er gullstriden avgjort. Det betyr at Odense tar sølv og er ferdigspilt. Motstander Randers trenger imidlertid poeng for å sikre sin eksistens og er i form. Borteseier i kamp 6 til 3 i odds kan absolutt vurderes som et spennende spill i dag.

Også Brann kan muligens vurderes i "bortemøtet" med Stabæk på Ullevål. Bergenslaget har ikke hatt marginene med seg så langt og skaderammede Stabæk sliter. Vi synes oddsen burde vært satt vesentlig jevnere i denne matchen, all den tid den spilles på delvis nøyral bane og Brann til 3,45 i odds kan også vurderes.

Annonse: Over kr 400.000 innspilt i april

Premier League
Normalt finnes det spennende spill i siste serierunde, men ettermiddagens matcher ligner mer på programfyll. De fleste lagene er ferdigspilt, selv om det naturligvis knytter seg en viss spenning i gullkampen. Men hvordan skal Chelsea misse matchballen mot Wigan? Og i kampen om tredjeplassen må altså Arsenal tape hjemme mot et Fulham som skal spille århundrets viktigste kamp om noen dager? Kan hende er Bolton verd noen kroner hjemme Birmingham til 2,05 i odds?