Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Ikke betal mer enn nødvendig!

En ny forbrukertjeneste sørger for at du alltid har billig strøm.

De fleste leiligheter og hus i Norge varmes opp med strøm som hovedenergikilde, og i disse dagen kan det fort bli dyrt om du ikke passer på. Forskjellene på strømprisene er nemlig så store, at det utgjør flere tusen på regningen.

Har du et stort hus eller et gammelt hus som sluker strøm, er det ekstra smart å følge med på strømkostnadene.

Strømtjeneste gjør jobben for deg
I stedet for å sjekke lister over de billigste strømleverandørene selv, kan du med enkle grep sørge for alltid å ha billig strøm. Hvis du registrerer deg på nettsiden Minstrøm.no vil ditt strømbehov sendes ut på anbud og deretter sørger tjenesten for at du alltid har billig strøm.

Klikk her for å registrere deg, få din strømavtale sendt ut på anbud - og få en billigere strømavtale så fort som mulig.

Dette betaler du
Konkurransetilsynets kraftprisoversikt gir deg prisinformasjon og opplysninger om betalingsvilkår. For å få riktig kraftpris for deg må du først velge kommunen du bor i. Legger du i tillegg inn ditt forbruk får du enda mer nøyaktig prisantydning.

Om du ikke kjenner ditt forbruk kan du gå ut ifra disse tallene:

  • Mindre leilighet: 10.000 kWh
  • Stor leilighet: 20.000 kWh
  • Normalt hus: 20.000 kWh
  • Stort hus: 30.000 kWh

Kraftprisoversikten gir ikke informasjon om kraftleverandørenes regnskap, konkursrisiko, eierforhold eller organisering.

Som eksempel kan man se at man kan sparer 3070 kroner i året om man har et normalt strømforbruk på 20.000 kWh, og bytter fra Hafslund i Oslo som tar 53,65 per kWh standard variabel pris, til Lærdal Energi som tar 38,30 for akkurat den samme strømmen.

Forskjellen blir en årsregning på 7660 kroner istedenfor 10 730 kroner for strømforbruket. Nettleien kommer i tillegg.

Rimelige leverandører
I og med at prisene hele tiden varierer vil det alltid være forskjellige tilbydere som kan smykke seg med tittelen «billigste strømleverandør», men fordi MinStrøm.no har inngått avtaler med flere rimelige strømleverandører, er du sikret billig strøm over tid.

Du kan skifte leverandør så ofte du vil med Minstrom.no, og det koster deg ingenting å bytte. Din nye leverandør vil informere din nåværende kraftleverandør og netteier om leverandørskiftet, og etter ca. tre uker vil byttet skje. Du vil da motta strøm fra din nye kraftleverandør.

Grunnen til at tjenesten er gratis er at strømleverandører betaler en liten provisjon til Minstrøm.no for å få deg som ny kunde.

Her kan du registrere deg

Flere forbrukertjenester fra Nettavisen:
MittOppdrag: Finn rett mann til jobben
MinRente: Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året
Miskreditt: Finn det billigste forbrukslånet