Få anbud på varmepumper på MittOppdrag.no!

Varmepumper gir et godt inneklima og sparer nordmenn for store strømutgifter hver vinter, men de er dyre å reparere dersom det skulle bli nødvendig.

Det er to årsaker til at varmpepumper går i stykker uten påviselig grunn; enten at pumpen er for dårlig eller at den er feilmontert.

1 av 10 gjør det selv
Hver tiende varmepumpe er montert av en amatør, viser en undersøkelse fra If Skadeforsikring. Forsikringsselskapet oppfordrer derfor sterkt om at man engasjerer fagfolk til å montere pumpene. Varmepumper trenger en jordet stikkontakt, og en slik har du som amatør uansett ikke lov til å sette opp selv.

Hvis du har planer om å investere i en varmepumpe, kan det lønne seg å bruke Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no for å innhente anbud. Da vil du få tilbud fra seriøse leverandører og fagfolk i ditt område.

I tillegg til at du er sikret at monteringen blir riktig utført, vil du også få en god oversikt over hva prisnivået på varmepumper og montering ligger på. Du unngår dermed å bli lurt på pris.

Vær obs på at varmepumpen din trenger jevnlig service for å fungere optimalt. Klikk her hvis du vil legge ut et serviceoppdrag på MittOppdrag.no.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.