Nettavisen.no

Tjenester
Foto: hesteguiden.com

Italiener betaler lunsjen

Rune Wiig vinner løp på løp hjemme på Forus om dagen. I dag er han på plass med Mastery As. Den italienske vallaken blir vår soleklare banker i lunsjomgangen fra Stavanger.

Klikk her for å se våre V5-forslag

Vi sparer bankeren til slutt under lunsj V5-omgangen på Forus. 9 Mastery As galopperte i norgesdebuten, men Rune Wiig var veldig tilfreds med hesten etter startgaloppen. I dag står han i bakspor, hvilket er en klar fordel for fireåringen. Feilfritt er han totalt overlegen, og vi tror ikke galoppfaren er særlig stor heller.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

I V5-1 er 2 Pimax den store favoritten. Han måtte nøye seg med en mindre premie i lørdagens V75-omgang, men selskapet er klart lettere i dag. På sitt beste er han en vinner, men vi setter et spørsmålstegn til formen. Niåringen har holdt formen svært lenge og den skal normalt ikke vedvare i alt for lang tid. 4 Madla Knekten er kjapp ut. Han er i toppform og skal absolutt strekes. 9 Viktorian holder Øystein Tjomsland for å være en klassehest. Han er da også god på sitt beste. Seiersløpet i Drammen før jul forteller nok om det. Nå er neppe Viktorian i toppslag, men det trenger han heller ikke å være for å kjempe mot disse hestene. 7 Erga Svarten feilet igjen lørdag. Han er nesten umulig å få feilfritt rundt. Taper han ikke for mye kan han vinne.

Åpent i V5-2. 3 Greatest Volo kan lede hele veien, men formen er neppe på topp direkte etter pause. Dog synes vi at femåringen er den beste hesten i feltet. 5 Qulillity's Desperado er kapabel. Blir kraftig kuskeforsterket i dag og skal voktes. 8 Nopeacelikeheaven er ingen kasteball i dette feltet. Uten uhell skal hoppa kunne sloss om seieren. 4 Ongemann har hatt lang pause. Han er god nok til å kjempe i toppen direkte.

Ikke noe å si på at 3 Ølmer blir favoritt. Han delte seieren i V75-lørdag og det er ned en klasse nå. Galoppfaren er dog overhengende og garderinger synes mest fornuftig av den grunn. 4 Eskesvarten er rask. Byr sørlendingen seg til for fullt kan han vinne. 5 Motgang er opp og ned. På en god dag har han medgang!

3 Narrow Hall blir favoritt i fjerde avdeling. Tjomsland-traveren er skikkelig på gang og møter ikke særlig avskrekkende motstand. Treneren kan dessuten melde om at hesten ser veldig fin ut om dagen. 1 Giant Shareholder er kjapp ut og er nærmest garantert et fint løpsopplegg. Ikke utenkelig at lillebror Tjomsland dukker opp fra lederryggen på oppløpet. Auksjonsdyringen 10 Feinschmecker er bra på sitt beste, og er kraftig på gang. Skal kjempe i fremste rekke i et slikt selskap. 6 Lady Piaf er startrask. Har vist form i to løp på rad og må regnes om hun unngår dødens for tredje gang på rad.

Til lunsjen på Forus har vi satt opp tre spilleforslag i V5 på h.h.v. kr. 96, 360 og 882 kroner som du vet et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på h.h.v. 100 og 300 kroner ligger ute her .

Program Forus

Hjemmeside Forus