Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Norsk Tipping

Jackpot i Viking Lotto

Det er 18 millioner kroner i potten i kveldens trekning.

Nytt år og nye muligheter eller nytt år og nye utgifter?

Uansett utgangspunkt så synes mange at det er både morsomt og spennende å være med i konkurransen om millionene fra Norsk Tipping på Hamar.

18 millioner
Og enten du spiller Viking Lotto fast hver uke eller på mer tilfeldig basis, er det noen ganger det er litt lurere å være med å spille enn andre. Der er nemlig jackpott med en premiepott på hele 18 millioner i kveldens trekning.

Årsaken er at ingen klarte å prikke inn 6 rette forrige onsdag i Viking Lotto, og da hoper millionene seg opp.

Vil du være med i konkurransen om pengene?

Klikk her for å bli nettspiller.

Klikk her for å levere Viking Lotto på mobilen.

Nyhet til Lottospillere
Norsk Tipping startet for øvrig året med en nyhet som er interessant for de rundt 1 million nordmennene som spiller Lotto hver lørdag.

SuperLotto er en helt ny trekning som erstatter Millionsjansen som hadde sin siste trekning på nyttårsaften. SuperLotto trekkes ikke hver lørdag. I år regner Norsk Tipping med å gjennomføre fire SuperLotto-trekninger, den første på påskeaften.

Hva er SuperLotto?
Alle som spiller Lotto er automatisk med i SuperLotto-trekningen. Hver rekke du spiller, gir deg én deltakelse (én sjanse) i SuperLotto-trekningen. Alle rekker du spiller i perioden fram til neste SuperLotto-trekningen, gir deg sjanser i trekningen. For eksempel: Spiller du 10 rekker hver uke fram til den første SuperLotto-trekningen på påskeaften i uke 14, vil du ha 140 deltakelser.

Hver gang du spiller Lotto, vil du på kvitteringen se hvor mange SuperLotto-deltakelser du har til sammen.

Premiepotten
For hver spilt Lotto-rekke, går 10 prosent av premieandelen til SuperLotto. Med fire SuperLotto-trekninger i året blir det i gjennomsnitt 13 uker mellom hver trekning. I denne perioden anslår vi at SuperLotto-potten kommer til å bygge seg opp til 40-50 millioner kroner.

Trekningen
Foregår i den vanlige Lotto-trekningen på NRK1 - den første på påskeaften 7. april 2012. For å vinne i SuperLotto spiller det ingen rolle hvor mange rette Lotto-tall du har. Alle spilte rekker gir én deltakelse (én sjanse) - og så trekkes det tilfeldig. Det første spenningsmomentet er om det blir én eller flere millionærer. Norsk Tipping trekker nemlig om det skal være bare én vinner - eller like mange vinnere som det er millioner kroner i premiepotten. Det er altså 50 prosent sjanse for at det blir én vinner.

Den første SuperLotto-trekningen går påskeaften 7. april 2012, men du sikrer deg deltakelse ved å spille Lotto allerede nå. SuperLotto-potten er allerede nå oppe i 5 millioner kroner.

Har du ikke registrert nettkonto hos Norsk Tipping? Det kan du gjøre her.