Nettavisen.no

Tjenester

Jakter Blackhawks et sluttspill?

For første gang denne sesongen møter Dallas Stars fjorårsvinneren av Stanley Cup, Chicago Blackhawks på hjemmeisen.

For første gang denne sesongen møter Dallas Stars fjorårsvinneren av Stanley Cup, Chicago Blackhawks på hjemmeisen. Kampen ser du på Viaplay og Viasat.

Natt til 23. desember er det klar for en ny actionfylt kamp i NHL. Med varierende resultater mot hverandre sist sesong, ser vi frem til en hockeyfest før juleroen senkes i de norske hjem. Blackhawks har vunnet cupen hele seks ganger, men klarer de å ta seg til finalen for andre året på rad?

I Norge tilbyr Viaplay og Viasat alle NHL-kampene på direktesendt TV via nett og mobil. Med over 1300 kamper og et fantastisk NHL-sluttspill i Stanley Cup, leverer Viaplay og Viasat kamper, analyser og alle målene hver uke.

Stars har levert en meget god sesong med 46 poeng hittil og kan dermed kalle seg serieleder. Åtte poeng bak ligger Blackhawks, men vil toppscoreren fra forrige sesong Patrick Kane lure pucken bak keeperen til Stars?

Her får du tilgang til alle kampene

Ingen annen hockeyliga i verden har et høyere tempo, adrenalinnivå eller hardere taklinger. I tillegg til å ha de beste spillerne, er banestørrelsen i NHL smalere enn i norsk liga, slik at underholdningsverdien skal bli størst mulig.

Blackhawks har siden 2008-09-sesongen vært kvalifisert til sluttspillet og er sultne på nok en triumf. Dallas har på den andre siden kun klart å kvalifisere seg én gang siden 2008-09 (i 2013-14) og har kun én Stanley-pokal stående på hylla.

«Zucca» nominert til All-Star-kamp

En av NHLs beste denne sesongen, norske Mats Zuccarello Aasen, er nominert til å ta del i den tradisjonsrike stjernekampen mellom NHLs aller beste spillere. Hvis du vil hjelpe nordmannen inn i det gode selskap kan du stemme på han her.

Vi skal love deg at du blir gira – selv hjemme fra sofakroken. NHL er ikke bare hockey, det er lidenskap.

Her får du tilgang til alle kampene.