Gå til sidens hovedinnhold

«Jeg skal ha ... eh ... hemoroidekrem»

Her er løsningen for alle som synes det er pinlig å gå på apoteket.

Hender det at du blir flau og svett i nakken når du skal kjøpe varer som truseinnlegg, kondomer, hemoroidekrem eller andre «pinlige» produkter i butikken eller på apoteket?

Rett i posten
Det nye nettstedet Minpakke.no har gjort slike problemer til en saga blott. På Minpakke.no kan du nemlig abonnere på denne typen varer og få tilsendt produktene rett i postkassen. Enklere og tryggere blir det ikke.

Ditt valg
Du bestemmer selv hvor ofte du vil ha tilsendt varene, og det er ingen bindingstid på abonnementene.

Minpakke.no tilbyr også abonnement på en rekke andre type produkter, som barberutstyr, shampo, røykesluttprodukter, kosmetikk, parfyme, helsekost, søvnhjelp osv.

Nettjenesten har spesialisert seg på varer som man ofte går tom for, men som man glemmer å handle når man er i butikken, ikke gidder å bruke lørdagen på å handle inn, eller synes det er pinlig å kjøpe over disk.

Lang vei

Dersom du har langt vei til nærmeste dagligvarebutikk, apotek eller parfymeri, er Minpakke.no også en tjeneste som er midt i blinken for deg.

Registrer deg på Minpakke.noog se hvilke produkter du kan abonnere på.

Kr 100 til deg
Alle nye kunder får kr 100 å handle for. Det er bare å legge inn din bestilling og så vil kr 100 trekkes fra på regningen automatisk.

Send produktforslag
Nettstedet er helt nytt og i en betafase. Sortimentet vil derfor bli oppdatert kontinuerlig.

Finner du ikke en vare du ønsker å abonnere på? Send et forslag til post@minpakke.no.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar