Nettavisen.no

Tjenester

Jobbtur er fri fra familien

Menn vil gjerne på jobbtur for å få fri fra kone og barn.

Det å dra på jobbtur er ikke bare faglig påfyll og sosialt samvær, det er også ferie fra familien.

En ny undersøkelse gjennomført av Respons på oppdrag fra DFDS Seaways, som siden 1976 har arrangert kurs og konferanser for norske bedrifter på vei til København, viser at halvparten av unge menn mener jobbtur er en fin anledning til å få fri fra familien.

Vivian Sivertsen, administrerende direktør i DFDS Seaways Norge, tror mange av disse er småbarnsforeldre:

-Kurs- og konferansereiser kan oppleves som et positivt avbrekk fra familien fordi man får nye impulser, tid til seg selv og god tid til sosialt samvær med kolleager. I en hektisk hverdag kan ikke alltid det prioriteres.

I undersøkelsen kommer det også fram at hele 76 prosent av de spurte mener nettopp sosialt samvær er viktig for at en jobbtur skal være en suksess.

Gir ny energi

Hele 95 prosent av de spurte i undersøkelsen mener at en jobbtur gir ny energi og motivasjon:

-Vi ser at den store majoriteten mener overnattingsturer i jobbsammenheng bedrer det sosiale miljøet og forholdet til kollegaer.

Det å legge en samling til et sted utenfor kontorets fire vegger, samt inkludere en overnatting eller to er en viktig investering i de ansatte.

Hele 2 av 3 i undersøkelsen mener at det sosiale er like viktig som det faglige. De viktige faktorene er god mat og tid til samtaler som ikke har noe med jobb å gjøre.

DFDS Seaways arrangerer konferansecruise til København, og skreddersyr ulike cruisepakker. En pakke kan for eksempel bestå av møterom, shuttlebuss til Kongen Nytorv i København, treretters festmiddag, frokost og koldtbord.

Se priser og muligheter her

Fikk du ikke reist nok i sommer? Vinn jobbtur til deilige København med DFDS Seaways, for deg og dine kolleger!

En flott kombinasjon av sjøluft og storby, jobbing og sosialt samvær, alenetid og fellestid, samt kulinariske matopplevelser, design, shopping og kultur. Og dette midt i arbeidstiden!

Tips dine kolleger for å øke vinnersjansene!

Om konkurransen:

Konkurransen avsluttes fredag 28. september 2012. En jury bestående av DFDS-ansatte vil på bakgrunn av innsendte bidrag velge ut inntil fem finalister, som får en mulighet til å gi en mer utfyllende begrunnelse for hvorfor akkurat de bør vinne.

På bakgrunn av dette kåres det én vinner. Flere personer kan melde på samme bedrift for å øke vinnersjansene, men kun ett bidrag per person gjelder.

Det er mulig både å melde på et helt firma, en avdeling, en gruppe eller utvalgte kolleger, men premien er en bedriftsreise og kan ikke gjøres om til en privatreise.

Om premien:

Premien gjelder for en gruppe på maksimalt 30 personer, og har en verdi på inntil 84.000 norske kroner, eller 2.800,- per person. Reisen må gjennomføres i tidsrommet: 01.10.12 – 21.12.12 eller 02.01.13 – 31.05.13. Forbehold om kapasitet.

Premiedetaljer:

  • Båtreisen Oslo/København tur/retur
  • Shuttlebuss tur/retur DFDS Terminalen i København (ved skipets ankomst og avgang)
  • 2 x Frokostbuffet
  • 2 x Middag
  • På utreisedag: 3-retters Festmeny inkl. 3 glass vin.
  • På hjemreisedag: Det Store Kolde Bord inkl. 1 glass vin/øl/mineralvann
  • Møterom i 6 timer inkl. kaffe/te, mineralvann og standard teknisk utstyr som projektor, internettoppkobling, flipover, whiteboard, skriveblokker og penner.
  • Det stilles 1 stk. Commodore lugar til rådighet, ellers utvendige singel-lugarer til resten av gruppen.