Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Vektkonsulentene

Jonas mistet 3,4 kilo på to uker

Endret livsstil på rensekur.

 Når jeg stod opp om morgenen hadde jeg en god følelese av letthet i kroppen, forteller Jonas.

Den 38 år gamle dansken har brukt Vektkonsulentenes nye kur 5:2 Detox til å endre sin livsstil. Suksessdietten består av antiinflammatorisk kost som virkelig kickstarter kroppen, i tillegg til to dager med lett faste i uken. Man skal bare gå på kuren i to uker, og kan miste opp til 5 kilo i løpet av disse ukene.

Jonas droppet fastedagene for å få sine travle dager til å henge sammen, men fulgte opplegget de andre dagene. Likevel mistet han 3,4 kilo på de to ukene på 5:2 Detox. 

Vil du prøve Vektkonsulentene? Få 150 kroner i rabatt på medlemskapet og gratis 5:2 kombi-bok
Meld deg inn her!

Snudde gammel livsstil

- Sukkertrangen forsvant etter en uke, så nå har jeg begrenset mitt forbruk til kun å spise godteri og drikke øl og brus i helgene, sier Jonas.

Jonas har brukt kuren til å snu sin gamle livsstil. Der han før valgte masse kjøtt og lite grønnsaker, velger han nå omvendt. Han spiser mindre porsjoner med mat, og frokost som holder kroppen mett lenger.

Motvirker kronisk betennelse i kroppen

Som medlem av Vektkonsulentene får du tilgang til en skreddersydd kostplan som gjør det enklere å både følge dietten og handle inn det du trenger. 5:2 Detox er en kombinasjonsdiett, det vil si at alle oppskriftene følger prinsippene for antiinflammatorisk kost, altså mat som motvirker kronisk betennelse i kroppen. I tillegg faster du lett to dager i uken med et inntak på 500 - 600 kalorier, etter prinsippet fra 5:2-dietten.

Målet for 5:2 Detoxkuren er å avgifte og rense kroppen slik at fordøyelsen blir bedre og at forbrenningen får en kickstart. Etter kuren er man opp til 5 kilo lettere og man kan være kvitt både smerter, redusere allergi og ta knekken på søtsuget.

Hva er Vektkonsulentene?

Vektkonsulentene er en nettbasert medlemstjeneste som får deg ned i vekt ved hjelp av riktig sammensatt kost og treningsprogram. Her kan du velge kuren som kickstarter kroppen og sørger for en god vektreduksjon i løpet av kort tid, eller en mer langvarig plan for å kvitte deg med kiloene og endre livsstil.

Som medlem av Vektkonsulentene holder du hele tiden oversikt over ditt kosthold, du kan skreddersy din egen ukesmeny eller følge en ferdig kostholdsplan med oppskrifter som gjør det enklere for deg å planlegge.

Vil du prøve Vektkonsulentene? Få 150 kroner i rabatt på medlemskapet og gratis 5:2 kombi-bok.
Meld deg inn her!