Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Julegavene hun ønsker seg

Gavene hun blir glad for er kun ett klikk unna.

Synes du det er vanskelig å finne de riktige julegavene til henne? Her er noen gode tips fra Nettavisens samarbeidspartnere som vi garanterer at hun kommer til å bli glad for.

Hotellweekend for to til 1495,-
En gave som vil glede både deg og henne er en hotellweekend for to personer som du kan bestille gjennom vår hotelltjeneste til kun kr 1495 (to pers i to netter på hotell i Norge).

Eller du kan sende henne på spa og shoppingtur med bestevenninnen, så får du muligheten til å invitere gutta til en fotballkveld.

Reise er noe som alltid blir tatt godt imot, uansett hvilken variant du velger.

Klikk her for å lese mer om hotelltilbudet

Tøff, unik dunjakke
Ønsker hun seg en unik og tøff dunjakke, bør du sjekke ut nykommeren blant vinterjakker i vår butikk Innpris.no.

Jakken fra Mountain Hardwear er testet og utviklet i samarbeid med utøvere innenfor ekstremsporter, og har blitt brukt i ekspedisjoner til Anapurna, Sydpolen og alpene.

Du får den nå til 60% rabatt av originalpris. En sikker vinner som vil holde henne god og varm gjennom vinteren.

Klikk her for å lese mer om jakken

(ps: Jakken finnes også til herre)

Kul hettejakke


En kul kosejakke som hun kan krype inn i på kalde vinterkvelder vil garantert falle i smak dersom hun er av den sporty typen. Jakkene kommer i et utall av fargekombinasjoner, er vrengbare og kan dermed brukes på begge sider.

Les mer om kosejakkene her

Kostholdstjenesten Somebody
Er hun opptatt av kosthold, ernæring og vekt kan et abonnement på den norske kostholdstjenesten Somebody være midt i blinken. Sjekk med henne om dette er noe hun kan tenke seg, slik at hun ikke tar gaven som en fornærmelse.

På Somebody finner du oversikt over innhold i de fleste norske matvarer,

kan lage kostholdsdagbok og sjekke innholdet i ditt eget kosthold og få tips til å bytte ut dårlige matvarer med gode alternativ.

Klikk her for å lese mer om Somebody

Essenza spakit
Huden vår blir ekstra tørr i vinterhalvåret, og de flotte produktene fra norske Essenza med Aloe vera er verdensberømt for sine fuktighetsgivende egenskaper.

Kjøp et sett bestående av bodylotion, håndkrem og dusj-/ badesjampo, så redder du huden hennes gjennom vinteren. Gjennom innpris får du hele 40% rabatt på originalpris.

Klikk her for å lese mer om Essenza

Spennende smykker
Ønsker hun seg smykker har du en del forskjellige å velge i på vår tilbudsbutikk innpris.no. Hva med en ekte kjærlighetserklæring i form av et vakkert hjertesmykke, eller kanskje et

unikt kjede laget med lavastein.

Klikk her for å se hele smykkeutvalget

Årshoroskop eller fødselshoroskop
Hvis hun er interessert i å lære mer om seg selv og om fremtiden kan et årshoroskop eller et fødselshoroskop være en spennende gave. Den kjente astrologien og fremtidsanalytikeren Henning Hai Lee Yang står bak innholdet i alle gavehoroskopene på Magic, som er basert på enkle opplysninger om vedkommende som skal motta den personlige gaven.

Klikk her for å se alle gavehoroskopene