I filmen "Mer eller mindre mann" blir hovedpersonen Henrik utfordret av kjæresten sin til å danse uten ironi. Det går ikke så bra.

Kan du gjøre det bedre? Prøv da vel!

Dans og del

Som bruker av appen “Ironisk dans” kan du filme deg selv eller andre og dele filmene på Facebook, samtidig som du utfordrer venner til en “dansebattle”.

Last ned "Ironisk dans" for iPhone

En mulig farsott?

“Ironisk dans” ble lansert i App Store i går, onsdag 5. september og har allerede mottatt flere 5-stjerners ratinger og kommentarer som “Gøy! Sinnsykt moro!”, “Bra. Flere filmer burde lage sånne apper.” og “Dødskult. Dette kan fort bli en farsott.”.

Nytt fenomen

I Hollywood produseres det stadig apper i forbindelse med filmlanseringer, men i Norge er det kun fjorårets “Hodejegerne” og nå “Mer eller mindre mann" som har valgt å bruke en app som et element i en lanseringskampanje så langt SF Norge kjenner til.

Kort om filmen

Må man snakke om kvadratmeterpris for å være voksen? Må man slutte å være ironisk når man skal få barn?

Eller slutte å drikke O'boy?

I "Mer eller mindre mann" møter vi Henrik (35) som ikke synes det. Han tviholder på livet slik det var da han var 20, da han kunne feste med gutta, bli dullet med av mamma og drive med barnslige, ironiske leker med kjæresten.

Last ned "Ironisk dans" for iPhone

Er festen over?

Men så blir hun gravid, de flytter inn i et rekkehus og han får seg seriøs jobb. Plutselig vet ikke Henrik hvordan han skal være. Er det slutt på festen?

Henriks forsøk på å finne en slags balanse i livet sender han inn i den ene kleine situasjonen etter den andre. Det er ikke lett å bli voksen.

Å danse uten ironi

Filmens hovedperson Henrik blir oppfordret av kjæresten sin til å danse uten ironi, dette viser seg å være vanskeligere enn han hadde trodd.

Kanskje gjør du det bedre?

Vil du se filmen på kino?

"Mer eller mindre mann" har premiere 14.september. I mellomtiden kan du varme opp med å danse uten ironi ved å laste ned appen her .