Nettavisen.no

Tjenester

Kan du få sex når du vil?

Gjett hvem som toppet listen over de som svarte ja på dette spørsmålet!

I 2013 foretok Europas kanskje mest populære datingtjeneste, C-date, en undersøkelse blant sine medlemmer hvor målet var å avdekke deres forhold til seksuelle eventyr og «casual dating». Hele 13 land og 8239 respondenter var med i undersøkelsen - der i blant en rekke nordmenn.

Vi har sniktittet på undersøkelsens resultater, og funnet frem at Norge er det landet der flest medlemmer føler at de kan få sex når de vil. Overrasket? Vel, ikke vi!

Her kan du få sex når du vil

Hvis du også ønsker å være en del av de som kan få sex når du vil, bør du sjekke ut datingstjenesten bak undersøkelsen - C-date. C-date er en diskret møteplass som passer for kvinner og menn som ser etter uforpliktende forhold og erotiske eventyr.

Datingtjenesten er basert på et unikt matchingsystem hvor medlemmenes personlige preferanser og mål genererer veldig relevante treff - uansett hva dine seksuelle ønsker skulle være. Allerede siden C-date ble grunnlagt i 2008 har over 380 000 nordmenn testet siden, og man ser et særlig økende antall av registrerte kvinner som søker sex og spenning.

Registrer deg helt gratis på C-date her

C-date forblir man anonym så lenge man vil, siden man kommuniserer gjennom det interne e-postsystemet. I tillegg får man kun relevante matcher som baseres på seksuelle preferanser – enten du er på utkikk etter en flørt, et erotisk eventyr eller å få dine fantasier oppfylt.

Mottoet som gjennomsyrer tankegangen på datingsiden er enkel, men genial: Alt kan, ingenting må.

Slik går du frem for ukomplisert og uforpliktende sex

C-date kan du opprette en erotisk profil helt gratis og fullstendig uten forpliktelser.

Enkelte funksjoner er imidlertid kun tilgjengelig for betalende Premium-medlemmer. For å oppleve alle fordelene med C-date, vil du sannsynligvis ønske å oppgradere til premium-medlemskap før eller senere.

Fordelene for Premium-medlemmer er at man kan se profiler i sin helhet, inkludert bilder av dine matcher og deres fulle erotiske gallerier. I tillegg kan du som Premium-medlem sende personlige meldinger til dine kontakter.

Registrer deg på C-date her