De er ledere, toppledere eller styremedlemmer. Vellykkede kvinner er intelligente, engasjerte og vet hva de vil ha – dette gjør at det fort kan være vanskelig å finne den perfekte partneren. Selv om karrierekvinner ikke nødvendigvis er ute etter et forhold, er det mange som savner fysisk nærhet. Etter en lang dag i pumps, blazer og nylonstrømper lengter mange etter å leve ut sine erotiske fantasier.

Tjenesten som gjør det mulig

Forretningskvinner har gjerne lite tid til seg selv og enda mindre tid for en partner. Det er også vanskelig å finne en ukomplisert og uforpliktende sengepartner med de samme fantasiene og ønskene. Men «Sex og singelliv»-tidsalderen byr på en enkel løsning: Enten de er hjemme eller på forretningsreise, så kan karrierekvinner finne en sexpartner på nett ved å registrere seg på TheCasualLounge.no.

For mer informasjon og gratis registrering, gå til TheCasualLounge.no.

Den ledende plattformen for casual dating har som mål å tilby en tjeneste som gjør det enklere for karrierekvinner å finne den riktige sexpartneren. Etter å ha vært gjennom en kort registrering foreslår tjenesten potensielle partnere basert på bosted og erotiske ønsker. Den rette blandingen av frihet og forpliktelse er plattformens styrker.

Gode brukeropplevelser

Elise, en 39-år gammel manager fra Oslo, forteller at hun liker tjenesten.

- Det finnes ingen bedre avslapning etter en tøff dag på jobben enn sex. På TheCasualLounge.no finner jeg raskt og enkelt menn som deler mine seksuelle behov – enten jeg er på forretningsreise eller er hjemme. Jeg synes forøvrig det er topp at Premium-medlemskapet er gratis for kvinner.

Elise er ikke alene om det. Mange kvinner har oppdaget fordelen med casual dating og benytter seg av tjenesten til TheCasualLounge.no.

For mer informasjon og gratis registrering, gå til TheCasualLounge.no.