Nettavisen.no

Tjenester

Outlander PHEV har vært Norges mest solgte ladbare hybrid hvert år siden 2014.
Outlander PHEV har vært Norges mest solgte ladbare hybrid hvert år siden 2014. Foto: Sverre Hjørnevik

Kjempetilbud på Outlander PHEV

Nå kan du lease Norges mest solgte ladbare hybrid til kun 2990 kroner i måneden. Se hvor mange titusen du sparer på leasing fremfor for å kjøpe.

Ladbare hybridbiler har tatt Norge med storm de siste årene. Gunstige avgifter og stadig bedre teknologi og rekkevidde er hovedårsakene til den eksplosive økningen i antall solgte biler.

OBS! På grunn av stor etterspørsel fortsetter Mitsubishi det ekstremt gunstige januartilbudet på leasing i februar (les mer lenger ned i saken).

Den mest populære ladbare hybridbilen i Norge er utvilsomt Mitsubishi Outlander PHEV. Siden lanseringen i 2014 er det blitt solgt over 18.000 biler fra den norske importøren, noe som også gjør Outlander PHEV til en av de mest solgte bilene totalt sett her i landet.

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV- Norges mest solgte ladbare hybrid?

Klikk her!

Spar 6000 kroner i året på leasing
I februar har Mitsubishi et meget godt tilbud på leasing av Outlander PHEV Instyle+, som er det høyeste utstyrsnivået.

Prisen er kun 2990 kroner per måned*, og da får du vinterhjul og metallic lakk inkludert. Prisen har tidligere vært 3490 kroner i måneden, så her er det mye penger å spare hvis du slår til nå.

Dersom du lurer på om leasing eller kjøp er det beste for deg, bør du ta en kikk på dette regnestykket (illustrasjon under):

Regnestykket viser at prisforskjellen på en leasingavtale og kjøp er på over 35.000 (etter skatt) hvis du slår til på Mitsubishis januartilbud.

Gratis og uforpliktende prøvekjøring
Hovedårsaken til den store prisforskjellen er at Outlander PHEV har lav registreringsavgift og følgelig høy MVA-fordel ved leasing, noe som gjør at du oppnår en betydelig MVA-besparelse på leasing.

Har lyst til å prøvekjøre den siste Outlander PHEV før du bestemmer deg for om dette er en bil for deg? Mitsubishi er representert hos bilforhandlere i så godt som alle områder i Norge, og du kan bestille gratis og uforpliktende prøvekjøring. Etter at du har lagt inn opplysninger på et enkelt registreringsskjema, vil du bli kontaktet av en forhandler i nærheten av ditt bosted. Enklere blir det ikke!

Den siste Outlander-modellen har fått en designmessig ansiktsløftning.

Derfor er Outlander så populær
Det er den uslåelige kombinasjonen god pris, mye for pengene og en el-rekkevidde på opptil 54 kilometer som gjør Mitsubishi Outlander PHEV til den mest solgte ladbare hybriden fem år på rad. «Ingen ladbar hybrid er i nærheten av å gi mer for pengene» skrev Autofil (10/2018).

Nå er det kommet en ny modell med betydelige oppgraderinger. Mitsubishi Outlander PHEV har blant annet fått kraftigere motor, oppgradert batteripakke, Bi-LED lys og to nye kjøremoduser. Med modusene Sport og Snow kan man utnytte den ladbare hybridteknologien enda bedre enn tidligere.

Den siste modellen har også nydelige interiørdetaljer og et stilsikkert, moderne design. Bilen har topp moderne sikkerhetssystemer og Mitsubishis klasseledende S-AWC (Super All Wheel Control) firehjulstrekk. Du kan lade hjemme og dermed gjøre unna dine daglige gjøremål på ren elektrisitet, og på lengre turer trenger du ikke være bekymret for hverken lading eller rekkevidde.

Vil du prøvekjøre Outlander PHEV- Norges mest solgte ladbare hybrid?

Klikk her!

*Leasingavtale 36 mnd/45.000 km. Startleie/etablering kr 75.513. Totalpris kr 183.153 (varierer med rentenivå).

Pris gjelder bil levert til forhandler i Oslo. Kostnad for frakt til lokal forhandler tilkommer. Tilbudet gjelder et begrenset antall biler. Forutsetter kontraktinngåelse innen 28.02.2019.