Nettavisen.no

Tjenester
Foto: hesteguiden.com

Kjempeutbetaling med tre bankere

Det lukter store kroner i V75 på Klosterskogen lørdag. Vanskelighetsgraden i Skien er veldig høy. Likevel har vi tre sterke bankerobjekter.

Klikk her for våre V75-forslag

Vi åpner med banker direkte. 3 Azeem viser en fantastisk utvikling. Lillebroren til Enzo avsluttet fantastisk i knallhardt selskap på Bjerke på OGP-dagen. Nå er motstanden mye enklere. Bare en galopp kan skrinlegge seiersplanene for en av landets beste travtrenere Erik Killingmo i V75-1.

Faksina stopper seiersrekken
I den andre avdelingen går vi imot storfavoritten 5 Spik Tara. Seiersmaskinen som jager sin femte strake, fungerte ikke optimalt sist. Vi tror hun får stryk av en hoppe i strålende form. 10 Faksina kunne ikke gå i nærkamp sist denne duoen møttes, men datteren til Jærvsøfaks gjorde et bunnsolid løp sist etter tøff reise. Denne gangen sitter offensive Cato Antonsen opp. Vi tror "kuske-Cato" får ekstra med tenning på Faksina som dermed står ugardert. Hun står litt vrient til, men det har hun også gjort i mange av sine siste starter.

Vår tredje banker for dagen er kanskje den aller sikreste. 7 Playful holder stålform. Den kommende elitetraveren har et skreddersydd løp på programmet. Står langt ute, men Geir Vegard Gundersen satser ganske sikkert fremover direkte. Siden det er mellomdistanse og "siste indre" får han mest sannsynlig overta teten direkte. Da skal dette løpet være kjørt. I den siste starten avsluttet Playful utrolig bra i stayerløpet på Bjerke der Yarrah Boko gikk til topps.

Kjøp Sportspills eksperttips her

Ellers er altså løpene vanskelige. I V75-3 synes vi 5 Becky's Daydream fortjener vinnertipset. Formen er "hysterisk" og utgangsposisjonen passer. Kanskje må han belage seg på et løp utvendig for lederen, men i nåværende form tror vi han kan vinne uansett. 6 Macho er den beste hesten, men formen er noe usikker. Meldes imidlertid å trene bra. En nødvendig V75-strek. Det er også 1 Tigre Royal. Holdt skansen helt hjem sist mot gode hester og kan gjenta bedriften fra en nydelig utgangsposisjon. Tar nok teten og leder veldig lenge, kanskje helt inn.

TRAVTIPS JARLSBERG FREDAG: Klikk her
TRAVTIPS BIRI FREDAG: Klikk her

Speeder inn til seier?
9 Ciba (V75-4) er en god sprinter. Med rygg på hurtige 3 Vacation Kosmos tror vi hun kommer glatt igjennom fra andre rekke. Gunnar Austevoll er en ekspert til å kjøre på små marginer. Vi har god tro på at Ciba speeder inn til seier om hun får det litt servert. Nevnte Vacation Kosmos tar turen fra trønderlag med et mål for øyet, seier! Kusken varsler knallhard satsing fra første stund. Det kan bli tet hele veien. 6 Nopecelikeheaven er spurtsterk. Dersom Haugesund-traveren får det rette løpsopplegget kan hun blåse inn til seier. Formen er strålende. 10 Olympic Image var veldig bra bak Real Cosmic sist. Står fint inne i dette løpet, men sporet ødelegger mye. Skal likevel strekes. 1 Lauras Nilaus taper litt fra start. Kommer hoppa riktig til kan hun vinne. Formen er helt på topp. 5 Misty's Michelle gjør sjelden dårlige løp. Det er bare et tidsspørsmål før hun vinner løp.

Øk vinnersjansene dine med systemspill

I V75-5 kan alle vinne. 8 Minotaur L satser på samme oppskrift som sist. Tet fra start til mål fra det ytterste sporet bak bilen. Han er utrolig startrask, men kan måtte slite mer for å komme foran denne gangen. Det kan koste krefter. 1 Wictoria Laylock kan kanskje holde favoritten ute en stund. Slipper hun tidlig kan hun avgjøre via "siste indre". 10 Keiko N er best forfra, men formen har aldri vært bedre enn nå. Med hardt tempo der fremme stiger sjansene. 4 Arabe Hanover er flyttet fra Svanstedt til Tom Horpestad. Kan trenge løpet, men vi har sett hester som tenner til i ny regi. Svensken har tidligere vært god på sitt beste og bør på alle bonger i et åpent oppgjør. 9 Mccormick tapte sist, men gjorde ikke noe dårlig løp av den grunn. Hardere denne gangen, men med det rette opplegget kan han slå til.

Annonse: Øivind Grøstad i storform. Kr 49.791 innspilt på Bjerke onsdag 2. juni.

Herlig spilleløp
V75-7 er et herlig spilleløp med mange gode hester. 4 Herwig får et dristig tips i Høitomt-debuten. Han har tidligere vist seg som en skikkelig "blåser". Treningsrapportene er veldig positive og vi skjønte på Høitomt da vi snakket med han onsdag at han hadde den gode troen. 7 Mixen får Cato Antonsen opp. Rogalendingen er i toppform og kan absolutt runde til seier. 6 Høstbo Fredrik har ikke hatt marginene på sin side i det siste. Har et fint løp her bare han kommer løs fra innersporet på tillegg. 3 Timian Best jager tet. Fra uforskammet overlegen sist. Kan benytte seg av samme oppskrift nå, men selskapet er hardere. 2 Knell er i rivende utvikling. Kan ta atter en seier. 10 Ramstad Elden får "aldri" klaff. Fortjener snart uttelling og må på bongene. 11 Frigg Elden er mer enn god nok bare han tramper rundt banen i rett gangart. Vi kan si akkurat det samme om 5 Tuxi Titan og 12 Horgen Kinge som begge er gode på distansen. En hest som 8 Smedbalder er heller ikke sjanseløs.

For V75-tips klikk her . For V5 klikk her . Ønsker du Dagens Dobbel-tips, klikker du her .

Sportspill.no on Facebook