Er du klar for å frese rundt på en plate uten annet mål i sikte enn å spise den lille ballen du ser fremfor deg? Da har du og Pacman noe til felles.

Ikke lei OL enda? Spill OL-spill her!

I denne ukens spill skal vi i samarbeid med 007.no presentere noen av de kjente og kjære pacmanspillene som 007.no har.

Pacman-historie
Pacman er et arkadespill og ble utviklet av Nemco i 1980. Det ble raskt utropt som en klassiker og blir sett på som et symbol på 80-tallets populærkultur.

Det originale Pacman
Pacmanspillet, for deg som ikke kjenner til det, går ut på å styre Pacman, som er en sirkel med munn som går rundt i en labyrint og leter etter mat. Du skårer poeng når Pacman får spise, jo større maten eller kuler han får i seg er, jo flere poeng får du.

Det er også noen spøkelser som lurer rundt på brettet, og om du møter disse så dør du. Målet er å spise alle kulene som er på brettet.

Dette spillet ser ikke ut til å ha forandret seg de siste 30 årene, en stor klassiker og like engasjerende som før.

Spill Pacman her!

Pacman Deluxe
En nyere variant av spillet er laget og finnes på 007s spillsider. Dette spillet kalles Pacman Deluxe, noe som kan være litt vanskelig å forstå. Eneste forskjellen på de to er nemlig fargen, for deluxe-utgaven presenteres i en hvit/sølv-variant. Dette må vel være spillet for deg som ser eller ønsker å se lyst på livet, og ønsker en lys og frisk side å hvile øynene på.

Kan du ikke bestemme deg så prøv begge, og finn ut hva som passer best for deg. Spillet er like engasjerende som det er tidløst, og anbefales som tidsfordriv, oppladning eller lek.

Spill Pacman deluxe her

Kill Pacman
I det siste Pacmanspillet snur vi om på rollene. Derfor skal du i dette spillet drepe pacman. Du skal sprette en ball så høyt at den treffer pacman på nedturen. Om du treffer en pacman skal du prøve å få ballen til å sprette videre høyt opp i lufta for å drepe neste. Et pacmanspill utenom det vanlige, men jeg må si det er skummelt å tulle med pacman, vi er glad i han som han er, tradisjonelle som vi nordmenn er. Et spill som passer til enkelt tidsfordriv.

Spill «Kill the Pacman» her!

Vil du gå direkte til 007.no sine spill? Klikk her!