Det er en kjensgjerning at kvinner stadig vekk trenger å fornye seg litt på klesfronten.

Og det skyldes ikke at vi kvinner går raskere lei av klærne våre enn det menn gjør, men det er rett og slett ikke akseptert å komme i den samme kjolen fest etter fest.

Eller det samme antrekket dag etter dag.

Motebazar på nett
Og slikt blir det vintagebutikker av eller bruktbutikker om du vil.

Bazar er Norges nye motebazar på nett og her kan du kjøpe og selge klær 24 timer i døgnet.

Kjendiser selger «lite» brukt
Blant de som har for mye klær i skapet og trenger å få ryddet litt er Det Nye-redaktør og tidligere modell Mari Midtstigen, moteansvarlig i Det Nye Rubi Sørvik og skjønnhetsansvarlig i Det Nye Julie Botnen.

De selger sine egne kleskupp på Bazar nå - noe lite brukt og noe mer brukt. Det handler om å rydde litt og om å fornye seg, noe vi alle må fra tid til annen.

«Mye som skal ut»
Du har altså sjansen til å sikre deg noen godbiter og som Rubi Sørvik selv sier i bloggen sin så er «det skremmende mye som skal ut.»

Oppdateringer skjer kontinuerlig så her gjelder det å følge med.

Klikk her for å se alt Rubi skal selge

Klikk her for å se alt Juli Botnen skal selge

Klikk her for å se alt Mari Midtstigen skal selge

Billig design
Enten vi har brukt det nok, gått lei eller vokst i fra det så er motebazaren et supert sted for å kvitte seg med klær, og samtidig få litt igjen for de tidligere investeringene.

Og vi snakker ikke bare om gamle lopper. Massevis av designprodukter er tiil salgs, fra Jeffery Cambell-sko og Luis Vuitton-vesker til Acne, Aldo og HM, både litt brukt og lite brukt.

Kanskje finner du hele høstgarderoben her, til en ekstra billig penge...

Klikk her for å sjekke ut utvalget!

Tjene penger?
Har du lyst til å rydde i eget skap og selge dine klær til gjenbruk? Tjene penger slik at du kan fornye deg litt og samtidig gjøre noen andre glad ved å gi de sjansen til et røverkjøp.

Det er høst og de fleste av oss trenger noe nytt i skapet. Selger du de gamle klærne dine på nett bidrar du samtidig til et bedre miljøet gjennom gjenbruk.

Klikk her for å se hvordan du enkelt kan gjøre det.