Nettavisen.no

Tjenester

Kjøp julegavene til innpris

Få utrolige rabatter på julegavene du kan kjøpe til alle.

Innpris.no er Nettavisens lagersalg-butikk, hvor du kan gjøre store kupp på svært mye.

Akkurat nå finner du over 110 varer til superpriser i butikken - tilbud du ikke vil finne noe annet sted.

Vil du gjøre noen skikkelige julegavekupp bør du avlegge innpris.no et besøk nå.

Tilbudene
Varene på Innpris.no selges billig som en del av en markedsføringskampanje. Av samme grunn er også antall produkter begrenset, slik at førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

For barna

Matbokser, lunsjbokser og kopper kan være svært kjedelige, eller veldig tøffe. Nå kan du kjøpe matboks fra Dum & Dummere, Simpsons, Ringenes Herre, Harry Potter og mer til til innpris. Disse matboksene i svært kult design er en vinner i både barnehage og på skole.

Her finner du matboksene

For han og henne

Å finne på gaver til de som egentlig har det aller meste er ikke alltid enkelt, men denne vindjakka har man alltid bruk for. Den er unisex, slik at den kan kjøpes både til han og henne - og jakken kan kjøpes for 399,- mot en normalpris på 999,- kroner.

Til all voksne

Superundertøy er ikke det morsomste å kjøpe, men er noe alle trenger i en kald norsk vinter. Nå kan du kjøpe tre sett med superundertøy til kun 499 kroner, en rabatt på hele 55 prosent.

Her finner du superundertøyet

Til «barna»

Like sikkert som at barna før burde ha bilbane før de fylte to år så må alle barn, uansett alder, nå få et radiostyrt helikopter av far til jul.

Her finner du helikopteret

Du finner også mye mer i butikken, slik som bodylotion for han og henne med aloa vera, et gullbelte som passer supert til julebordet...

Så det er bare å ta turen til Innpris.no for å gjøre et skikkelig julekupp....