Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Kjæreste til Valentine?

Nå har du en ekstra god sjanse til å finne deg en flørt eller livspartner.

Stadig flere søker etter en å dele livet med på nett, og fra tid til annen inkludert denne helgen f.o.m. torsdag kl 18.00 åpner derfor nordens eldste datingsamfunn - Match - dørene for alle.

Match ønsker at alle skal få muligheten til å prøve hvor lett det kan være å finne en partner, samt hvor morsomt nettdating faktisk kan være.

Bli kjent med forskjellige personer
På et datingsamfunn blir du kjent med mange forskjellige personligheter, og du kan unne deg å gå ut på en del hyggelige dater før du kanskje finner drømmepartneren.

Det ligger ofte spennende mail å venter på deg og du risikerer også å få en rekke komplimenter du kan vokse på, underveis i prosessen.

Mange lærer mye nytt om seg selv av «motspillere/medspillere» på datingsamfunnet.

Prøv gratis nå!
F.o.m. torsdag kl 18.00 og frem t.o.m. søndag kveld kl. 23.59 har du altså muligheten til å opprette en profil på Match og treffe tusenvis av andre single norske

gutter og jenter, helt gratis.

Så lett blir du med:

1. Registrer deg gratis på denne lenken!

2. Finn noen du liker

3. Send en melding

Før du vet ordet av det, har du noe på gang!!

(Tilbudet gjelder 24 timer fra du registrerer deg)

Størst på nettdating
Match.com er Norges største datingtjeneste, og vi er stolte av å samarbeide med, og kunne tilby en så seriøs og god tjeneste på våre sider.

Hver dag finner 46 single en kjæreste eller livspartner her, og takkemeldinger og søte historier fra folk som har funnet sin bedre halvdel, er daglig kost på Match.

Møte/Date/Chatte
I anledning at Valentine er rett rundt hjørnet gir Match deg altså denne helgen muligheten til å date/ chatte med/ og møte tusenvis av andre single.

Klikk her for å prøve lykken! Husk at «Den som intet våger, intet vinner».

Vil du tipse en venn, er det viktig at vedkommende bruker denne lenken!