Gå til sidens hovedinnhold

Klar for familielivet?

Føler du at tiden er inne for å stifte familie?

(SIDE2): Er det kanskje blitt på tide å finne en livspartner og kanskje også stifte familie? Fortvil ikke - mange andre føler det akkurat sånn som deg. Faktisk så har 350.000 single nordmenn registrert seg på Side2 Match og er på søken etter den store kjærligheten og kanskje også en familie.

Hele 75% av medlemmene på Side2 Match innrømmer også at de ikke bare er på utkikk etter en kjæreste, men også en livspartner. På Side Match kan du søke på parter ut i fra interesse, utseende, alder og kjønn, eller du kan la oss hjelpe deg å finne den rette.

Vi finner din match
Side2 Match tilbyr deg nemlig også hjelp til å finne den rette. For at vi skal kunne gjøre den jobben er det viktig at vi vet mest mulig om deg. Derfor må du da ta en personlighetstest laget av den kjente antropologen Helen Fischer, men du kan ta den på nettet, og den vil uansett gi deg nyttig lærdom om din personlighet. Les mer her

Når du har tatt personlighetstesten tilbyr vi deg å ta en matchingtest, hvor vi basert på din personlighet og dine interesser finner mennesker som kan passe deg. Denne tjenesten kalles MatchMe, og er unik fordi ingen av dere blir presentert for hverandre, før dere begge har rangert hverandre høyt.

Her kan du lese om MatchMe

Har du lyst til å finne den rette nå? Klikk her for å gå til Side2 Match!

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter