Nettavisen.no

Tjenester

Klarer «svenskelaget» å skape NHL-målfest?

Det blir fyr og flamme før nyttårsaften når Winnipeg Jets møter Detroit Red Wings til en av årets siste matcher, natt til 30. desember. Kampen ser du på Viasat.

Winnipeg Jets har aldri nådd sluttspillet i Stanley Cup, men hadde i fjor en av sine bedre sesonger med 43 seire. Lagets kaptein, Andrew Ladd, må være sulten på et sluttspill i år etter to tidligere Stanley Cup-triumfer i sin karriere.

I Norge tilbyr Viaplay og Viasat alle NHL-kampene på direktesendt TV via nett og mobil. Med over 1300 kamper og et fantastisk NHL-sluttspill i Stanley Cup, leverer Viaplay og Viasat kamper, analyser og alle målene hver uke.

Her får du tilgang til alle kampene

Nå venter Detroit Red Wings for Ladd og lagkameratene for første gang denne sesongen. Med et tap (3-4) og en seier (5-4) mot Detroit-laget fra forrige sesong, ligger det an til målfest på hjemmeisen til Jets.

Red Wings-stjernen Pavel Datsyuk er igjen tilbake på isen etter skadetrøbbel, noe som kan gi vanskeligheter for motstanderen og den 1,91 meter lange målvakten Michael Hutchingson til Winnipeg Jets.

Ingen annen hockeyliga i verden har et høyere tempo, adrenalinnivå eller hardere taklinger. I tillegg til å ha de beste spillerne, er banestørrelsen i NHL smalere enn i norsk liga, slik at underholdningsverdien skal bli størst mulig.

Vi kaller ofte Red Wings for «svenskelaget», men det er heller ikke uten grunn. Backlegenden Nicklas Lidström, som for øvrig regnes som en av de beste hockeyspillerne gjennom tidende, førte laget til fire Stanley Cup-seirer og nå har svensken Henrik Zetterberg tatt over stafettpinnen og lukter på ny Stanley Cup-pokal.

«Zucca» nominert til All-Star-kamp

En av NHLs beste denne sesongen, norske Mats Zuccarello Aasen, er nominert til å ta del i den tradisjonsrike stjernekampen mellom NHLs aller beste spillere. Hvis du vil hjelpe nordmannen inn i det gode selskap kan du stemme på han her.

Vi skal love deg at du blir gira – selv hjemme fra sofakroken. NHL er ikke bare hockey, det er lidenskap og fyrverkeri på isen.

Her får du tilgang til alle kampene