Nettavisen.no

Tjenester
Foto: hesteguiden.com

Klassehest i enkle omgivelser

Vi syntes See See Rider har en helt riktig oppgave foran seg i en superspennende jackpot-omgang med 4 millioner kroner ekstra i syverpotten.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Vi har nemlig blitt mektig imponert av 12 See See Rider nå på slutten, og mot ikke alt for skarp motstand i V75-7 har vi god tro på at den svært kapable S.J.`s Photo-sønnen legger lørdagens konkurrenter bak seg. 5-åringen var bunnsolid til seier på flotte 14.3 over en sprint i den nest siste starten, og på Sørlandet forrige søndag var det snakk om en ren joggetur ved triumfen på 15.8 full vei.

Nettavisen har spilt inn 45.435 kroner på sine foreslåtte spill siden forrige fredag!

Stareng-traveren skal ikke ha noen som helst problemer med å takle den lange distansen ved full form, og voltestart bekymrer oss ikke all den tid han løste flott fra andresporet i volten på Forus i den fjerde siste starten.

Tippetips lørdag: Andreas tror på Tottenham

En kupong som er alene om å ha krysset av for alle syv vinnerne på lørdag kammer hjem mer enn 12 millioner kroner!

Utfordrer storfavoritten?
Etter sin flotte triumf på 18.5 full vei i den siste starten blir 2 Muscles Wiking B.R. naturlig nok stor favoritt til å ta seg av finalen i vårserien hvor 100.000 kroner venter vinneren i den tredje avdelingen. Goop-traveren har stoff i seg til å nå langt, og i en feilfri utgave blir det vanskelig å gjøre noe med Muscles Yankee-sønnen.

Favoritten gled enkelt til tet sist (vi satt dog med en følelse på at de øvrige ikke ble kjørt for fullt ved den anledningen), men på lørdag er vi litt inne på at Erik Killingmo kan snyte den lovende krabaten for føringen i løpet med 4 Azeem.

Sistnevnte leverte en flott avslutning til sølv bak favoritten i den nest siste starten, mens innsatsen fra utvendig posisjon også var av godt merke til ny sølvplass sist. Killingmo er en luring, og det er nok en topp preparert utgave av Pearsall Hanover-sønnen vi får se til lørdagens dyst.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

En vinner uten torpedering innledningsvis
Ja, det er 2 Michelle De Champs i den andre avdelingen, men vi er litt redd for at det kan bli en vel luftig åpning på dette løpet (noe som gjør sitt til at vi tyr til garderinger på våre to største spilleforslag). Coktail Jet-datteren vant greit i årsdebuten, og fra trenerhold meldes det om at 4-årshoppa har sett lysende ut i trening i etterkant.

Oddstips lørdag: Mange mål i Drammen

Sjokkerende god har 7 Pricey G.T. vært nå på slutten, og på tross av et spor litt langt ute må Antonsen-traveren tas på alvor også her. Triumfen på meget sterke 13.4 i Årjæng i den siste starten var mildt sagt imponerende, og vi krysser tidlig.

To hester gjør opp
Det som så ut til å kunne være et vidåpent løp med en rekke startkjappe konkurrenter bak bilen har etter at 3 Hiline Komet ble strøket blitt litt mer oversiktlig. Nå er vi rimelig trygge på at 2 Jamilia enkelt inntar føringen i løpet, og det bør nå ligge an til at kusk Dag S. Dalen får dempe en bit der fremme i front (vi kan ikke helt se for oss hvem som skal lage tempo på løpet nå).

Den eneste vi kan se som kan utfordre Bosphorus-datteren til slutt er da 7 Arctic Bear, og med strålende treningsrapporter i ryggen er Super Arnie-sønnen snakk om en selvskreven gardering (var uheldig i tøffe lag før hvilen).

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V75-1: Vi støter her på dagens kanskje mest åpne løp, og bred gardering er å anbefale. Vi likte veldig godt avslutningen på 3 Ariladden til tredje på 31.6 full vei i Skien i den siste starten etter tidlig galopp, og dagens arena tror vi kan passe den litt vanskelige Slogum Bjørn-sønnen godt. Kapasiteten er veldig fin på Gaustad-traveren, og 6-åringen er etter vårt skjønn litt for lite krysset med sine skarve 9 % (går 30.0 fra strek denne, og da skal de i så fall få litt å slite med de der bak)!

Annonse: Over 400.000 innspilt i april

Det går fine rapporter på 14 Ålsbrun, men vi vil gjerne se at Spikeld-sønnen kjemper på helt til mål i løp igjen før vi skriker for høyt (var jo helt bevisstløs før hvilen). Arve Sjoner kommer med ambisjoner med 9 Aundals Ravn, og trønderen mener han kan kjøre rundt 31.0 full vei. Da kan undertegnede opplyse om at han i så fall skal slite med å få premie... men vi tror Bye-traveren kan klart bedre enn som så. Innsatsen til sølv på flotte 28.6 på en sprint i et V75-løp sist var av det strålende slaget, og Ravn Jahn-sønnen er snakk om en selvskreven gardering.

V75-5: Piler til tet gjør 8 Minodin (positiv sist, og kan holde unna på en god dag), og på en sprint på dagens arena tror vi ikke champion Eirik Høitomt slipper føringen. Da kan det i så fall bli et tøft løp utvendig for favoritten 3 Bokli Pia, noe som kan gjøre sitt til at løpet kan åpne seg veldig opp.

Fryktelig spennende med sine 10 % mener vi 11 Argr G. er, og den fartsfyllte Moe Odin-sønnen blir vår frekke utgang på det store systemet. 4-åringen har vært veldig positiv nå på slutten (litt uheldig sist), og vi tror Engevold-traveren nå er klar til å fyres skikkelig av på en sprint (flotte rygger fra start).

V75-6: Fire hester gjør opp i eliteløpet for varmblodshestene, og vi setter duoen 5 Gentle Tilly og 6 Evidence Ås fremst. Førstnevnte er på vei mot full form, og nå meldes det om at det blir halvstengt hodelag på Super Arnie-sønnen (blir litt kvikkere fra start da). Sistnevnte leverte en flott debut for Per O. Midtfjeld til seier på 14. 8 full vei, og med det løpet i kroppen er trolig Angus Hall-sønnen ytterligere forbedret til dagens dyst.

Det må løse seg fra et sjanseartet innerspor for 1 Tinita Love, men med kun ti deltagere i løpet er det slett ikke utenkelig at kusk Geir V. Gundersen finner en luke ned startsiden. 9 Megaman Neo har hatt en treg innledning på årets sesong, men Super Arnie-sønnen skal normalt begynne å finne formen nå.

Nettavisen har spilt inn 45.435 kroner på sine foreslåtte spill siden forrige fredag!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Biri har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 192, 640 og 2128 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Biri på NRK2 kl. 19.00-19.45 på lørdag!