Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Kløe i hodebunn?

Det er lettere å fikse enn du tror.

Mange sliter med kløe i hodebunn, flass og svie. Og fordi det er litt flaut, velger mange å leve i håpet om at det skal gå over av seg selv.

Men faktisk finnes det hjelp, og du kan til og med få det helt anonymt.

Apotekvarer, helsekost og hårprodukter
Med den nye tjenesten MinPakke.no kan du nemlig bestille apotekvarer, legemidler, helsekost og parfymeartikler rett hjem i postkassen, helt gratis.

Blant utvalget finnes også flere alternativer for deg som vil få bukt med kløe/flass/svie i hodebunn, reseptfritt. Flere alternativer tilbys - velg den behandlingsformen som passer best for deg.

Abonnement eller engangsbestilling
På Minpakke kan du velge å abonnere på dine favorittprodukter, slik at du slipper å huske på å handle før du går tom. Du kan også velge å bestille produkter kun en gang, om du bare trenger det.

Gratis tilsendt!
Du kan velge å bestille varene kun én gang eller abonnere på dine favorittprodukter. Bestiller du for mer enn 350,- får du i tillegg hele forsendelsen fraktfritt tilsendt.

Klikk her for å gå rett til Minpakke

Slipper småærend
Ved å bestille diverse forbruksartikler rett i postkassen slipper du å gjøre mange småærend (frisør for sjampo/balsam, linsebutikken, helsekosten, apoteket, parfymeri etc.) i fremtiden, og kan bruke tiden på andre mer hyggelige aktiviteter (vennetreff, lese bøker, gå i svømmehallen en lørdag, ta en skitur i marka etc.).

Toppselgere er ob/bind, kondomer, sjampo og barberskum, men du finner også mye annet spennende du kan bestille rett i postkassen.

Meld inn dine favoritter
Skulle du derimot ikke finne dine favorittprodukter i sortimentet, er det bare å melde inn til post@minpakke.no, så legger de det inn så sant det er mulig. Tjenesten er i startfasen og nye produkter legges nå til hele tiden.

Antall ganger
Du bestemmer altså selv hvor mange ganger og hvor ofte du vil ha dine favorittprodukter tilsendt. Ønsker du å avbestille abonnementet på et produkt, så gjør du det enkelt med et tastetrykk.

Klikk her for å lage din postpakke i dag!

Minpakke.no er utviklet av Vestover, som også står bak tjenestene mittOppdrag.no og mininntekt.no som Nettavisen samarbeider med.