Basert på boken

“Kom i form”-appen med Yngvar Andersen er basert på suksessboken med samme navn, og lanseres nå for iPhone og iPad med et like rikt innhold som boken.

7 uker

Appen inneholder et 7-ukers treningsprogram (for både treningsstudio, utendørs eller hjemme) hvor du enkelt registrerer fullførte økter og kan følge med på hvor langt i programmet du har kommet.

Test deg selv

Selvtesten på din side i appen hjelper deg også med å registrere dine forbedringer og endringer i vekt i løpet av programmet.

Sunne oppskrifter

Yngvar har inkludert sine egne sunne oppskrifter på god mat til alle anledninger, som kan være en god følgesvenn både når programmet gjennomgås og etterpå.

Få signert diplom

I tillegg inneholder appen tekster om motivasjon, vaner, treningsmyter, mat og tøying. Yngvar er med deg hele veien gjennom de 7 ukene, og du får en signert diplom av forfatteren ved fullført treningsprogram.

Last ned for iPhone

Last ned for iPad

Hva mener vi

Siden man ikke kan ha en total formening om appens kvalitet før de berømte 7 ukene er omme, er det vanskelig for oss å ha en total mening/anbefaling.

Vi har derfor kun lastet den ned og tatt en kjapp gjennomgang. Vårt førsteinntrykk er at appen er svært brukervennlig, oversiktlig og lett forståelig.

Det faktum at man kan velge mellom treningsøkter ute, hjemme eller på et treningssenter gjør at man aldri har en unnskyldning til å ikke gjennomføre en av ukens fire økter. Det liker vi.

Langt rimeligere enn en PT-time

Sammenligner man nedlastingsprisen på 77 kr med en gjennomsnittlig PT-time, tenker vi at dette er svært billig.

Om du er like pliktoppfyllende ovenfor din smarttelefon som en PT, er det opp til deg å vurdere.

Dette er med andre ord muligens ikke det riktige treningsvalget for de med total mangel på viljestyrke.

En slags konklusjon

Skal vi konkludere, tenker vi at den er verdt en nedlasting for deg som trenger en god start på treningshøsten.

Her på kontoret er det faktisk flere som starter opp med appen på mandag.... Tror vi da!

Vi ønsker deg lykke til med de kommende 7 uker, og god trening!

Last ned for iPhone

Last ned for iPad

Pris: 77 kr