Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Kondomer på topp

Det er ingen hemmelighet hva som selger mest.

Har du fått med deg at Nettavisen har lansert en ny tjeneste, for å gjøre livet enklere for deg som leser?

Rett i postkassen
Tjenesten heter minPakke.no og er et nettsted for å bestille alle dine forbruksvarer rett i postkassa. I tillegg kan du abonnere på alt du bruker jevnlig.

5 på topp
Mange har allerede fått øynene opp for den smarte tjenesten, og vi kan avsløre at det er kondomer som ligger på førsteplass på topplisten, tett etterfulgt av barberutstyr, frisørshampo, hårstyling og o.b/bind.

På minPakke.no kan du nemlig bestille alt fra frisørshampo og kosmetikk, til kondomer, barberhøvler og vitaminer. Eller du kan abonnere på kontaktlinser. Siste nytt er at du også kan abonnere på reseptfrie legemidler, som smertestillende (Ibux/Paracet), slankemidler (Alli) og produkter for røykeavvenning (Nicotinell/Nicorette).

Pinlige produkter
Det faktum at du kan bestille «pinlige» varer, er vel også grunnen til at både kondomer og o.b/bind ligger på topplisten. Mange synes det er kjedelig og flaut å handle dette i butikken eller på apoteket, og nå trenger man altså ikke det lengre.

Lang vei
Har du lang vei til butikken eller synes ofte du får mye å bære på når du er ute å handle/og handler etc. så er denne tjenesten et godt hjelpemiddel i hverdagen.

Bake boller eller se fotball
Dersom du noterer ned alt du handler utenom mat i dagligvarebutikken, samt kosmetikk, hårprodukter fra frisøren, apotekvarer etc. så vil du fort se at her er det mye tid å spare.

Abonnerer du på dine forbruksvarer vil du i fremtiden faktisk kunne bruke lørdagen på det du egentlig hadde tenkt til, enten det var å bake boller, kjøpe en bukse eller overvåke en fotballkamp.

100 kr til deg
Alle nye medlemmer får kr 100 i gave som man kan handle for i butikken. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Klikk her for å sjekke ut tjenesten minPakke.no

ps: Finner du ikke dine favorittprodukter, så send oss en mail, så skal vi prøve å få lagt de til.