Nettavisen.no

Tjenester

Kredittkortene du sparer penger på å bruke

Slik finner du enkelt frem til kredittkortene med de beste fordelsprogammene.

Du trodde kanskje kredittkort kun var hensiktsmessig for de som trengte penger, fort? Da tar du ganske feil. Mange velger å benytte seg av kredittkort på grunn av de mange gode fordelene bruken av kredittkort medfører. 

Mange fordeler ved bruk av kredittkort

Det finnes mange forskjellige kredittkort, og hver av dem har egne fordeler for deg som bruker. Det viktige når du skal velge kredittkort er derfor å velge det kortet, eller kortene, som passer til dine behov og preferanser best.

Nettstedet kredittkortportalen.no ble startet opp for å gi forbrukere en bedre oversikt over de mulighetene som finnes. Nettsiden har de aller fleste kredittkortene som finnes i det norske markedet i dag og sortert kortene ut ifra de forskjellige fordelene.

For å hjelpe deg et stykke på vei i utvelgelsen av et kredittkort som gir deg de beste fordelene, har vi listet opp en rekke punkter du bør ta stilling til. 

Slik sparer du penger ved bruk av kredittkort

Flere kredittkort opererer med rabattprogrammer. Rabatt i denne sammenheng innebærer at det gis avslag på tjenester eller varer som man kjøper. Det finnes mange ulike rabattprogram, og man kan spare mye penger på å bruke de riktige rabattene ved større kjøp. 

I tillegg til rabatter, har flere kredittkort også bonuser. Bonus er noe du får gratis og som kan opptjenes gjennom en gitt bruk av kredittkort. Bonuspoeng kan som regel konverteres til varer eller tjenester og samles som regel opp i en konto som du har tilgang til.

Cashback er en tredje fordel ved bruk av kredittkort. Cashback betyr at du får penger tilbake på kjøpet ditt. Ved de fleste kredittkortkjøp vil dette medføre at et beløp/prosentandel trekkes fra på din kredittkortfaktura og du må betale tilbake et lavere beløp en det varen opprinnelig kostet.

I tillegg til overnevnte fordeler, tilbyr flere kredittkortselskaper også concierge-tjenester, fri tilgang på lounger på flyplasser, kredittkort som gir billigere bensin, og ikke minst gunstige reiseforsikringer.

Les mer om de beste kredittkortene for reise her.

I mylderet av fordeler og ulike kort, er kredittkortportalen.no uten tvil det beste stedet for deg å finne frem til kredittkortene som passer deg best.

Markedsledende kredittkort du bør vurdere

Vi har valgt å trekke frem to markedsledende kredittkort, for å gi deg innsikt i hva man faktisk kan spare penger på.

Kredittkortet Re:member gir deg rabatter i over 200 nettbutikker og restauranter, og er en sikker vinner hvis du ønsker å spare penger gjennom rabattprogrammer. I tillegg til dette, får du en reise- og avbestillingsforsikring inkludert, når minimum 50 % av reisens transportkostnader blir betalt med kredittkortet.

Bestill kredittkortet Re:member her

Velger du der i mot å gå for kredittkortet Ikano Visa, har du tilgang til et unikt rabattprogram som består av tre ulike elementer: faste rabatter, månedsrabatter og månedstilbud. Her kan du faktisk spare opp til 5000 kroner gjennom ulike bransjerabatter i kalenderåret.

Bestill kredittkortet Ikano Visa her

Dette var kun to av mange kredittkort med store fordeler. Klikk her for å få oversikten over alle eksisterende kredittkort som gir deg gunstige rabatter - her er det masse penger å spare!