Nettavisen.no

Tjenester

Kun for voksne

Her er barn forbudt.

Å dra på kjæresteferie til et familieresort kan være en liten bom hvis det er det å slappe av eller for den sakens skyld det å feste man er ute etter. Løsningen er hotellene og resortene hvor det rett og slett er forbudt med barn.

Vi har valgt ut tre såkalte all inclusice-resorts i Mexico som gir deg alle muligheter til å nyte en ferie med spa, 24 timers romservice og alt av mat og drikke inkludert i prisen.

NB! Lenkene i denne saken fører til ebookers.com. Du kan søke etter de samme hotellene hos hotels.com og expedia.com lenger nede i saken.

Secrets Silversands Riviera Cancun

Dette store resortet i Mexico er et såkalt all-inclusiveresort. Det vil si at i prisen inkluderes alt av mat og drikke, bar, spa og i enkelte perioder gratis golfrunder på Playa Paraso Golf Club. Syv restauranter og åtte barer finner du på hotellet. Inkludert i prisen for overnatting.

Les mer om hotellet og sjekk priser her

Excellence Riviera Cancun Luxury

Dette resortet i Cancun er virkelig luksus og har 8 restauranter og 10 barer, alt inkludert i prisen du betaler. 24 timers romservice, som er inkluert i prisen, er bare en av mange luksusopplevelser du kan unne deg her.

Les mer om hotellet og sjekk priser her

Hotel Casa San Angel

Her er det kun tre restauranter som er inkludert i prisen du betaler, men beliggenheten er mer sentral enn de to resortene over. Musikk er temaet på dette hotellet, og følger deg over alt.

Les mer om hotellet og sjekk priser her

Alle de tre over tilbyr spesialordninger og muligheter for bryllupsreiser og andre feiringer.

Søk etter flere hoteller hos Expedia

Søk etter flere hoteller hos hotels.com

Hvis du er ute etter fly kan du for eksempel vurdere KLM. En reise med KLM til Cancun i Mexico kjører til Amsterdam først før man enten reiser til Atlanta eller Mexico City. Er du fleksibel på datoer kan du komme ned i priser godt under 10 000.

Sjekk flytider og priser hos KLM her