Nettavisen.no

Tjenester

Kvinner søker sex på nettet

Ny trend innen nettdating; På nettet søker et voksende antall kvinner heller etter et seksuelt eventyr enn en partner for livet. Casual Dating boomer. C-date medlemmer forteller hvorfor.

Fakta: Om C-date:

Klikk for å åpne faktaboksen
 

C-date ble grunnlagt i 2008 og er den største siden for casual dating i Europa. C-date passer for kvinner og menn som ser etter uforpliktende forhold og erotiske eventyr, og er basert på et unikt matchingsystem hvor medlemmenes personlige preferanser og mål genererer veldig relevante treff, enten man ønsker seg en flørt, et erotisk eventyr eller å få fantasier oppfylt. C-dates medlemmer, som i gjennomsnitt er mellom 30 og 50 år gamle, tar kontakt med sine matcher via det interne e-postsystemet, noe som sikrer at C-date er sikkert, diskret og anonymt. www.c-date.no

Casual dating er en ny trend hvor mennesker på utkikk etter seksuelle opplevelser kan finne hverandre – helt uten forpliktelser. På C-date.no, Norges fremste casual dating plattform, søker kvinner og menn den perfekte blandingen av one night stand og et lengre forhold. Kvinner setter først og fremst pris på en seriøs plattform hvor de kan være helt anonyme, og uten forpliktelser utleve sine seksuelle fantasier. I tillegg er C-date helt gratis for kvinner.

- Det jeg liker med C-date er det er en seriøs side. Jeg forblir anonym så lenge jeg vil, og velger selv hvilke menn jeg vil vise bildet mitt til. Jeg får kun kontaktforslag med samme seksuelle interesser som meg, sier 32-årige Anette S. fra Oslo.

Ulrikke fra Trondheim er enig.

- Jeg kan treffe menn som også ønsker uforpliktende forhold. Jeg er for øyeblikket rett og slett ikke på jakt etter en kjæreste, men vil ikke gi opp regelmessig sex. Anonymitet er veldig viktig for meg.

Anette og Ulrikke er kun to av mange kvinner på C-date som har oppdaget fordelene med casual dating på nettet. Siden C-date ble grunnlagt i 2008 har andelen kvinnelige medlemmer økt, og i dag er 53 % av C-dates medlemmer kvinner.

- Vi ser også i det siste at flere unge kvinner bruker C-date aktivt, utdyper Heinz Laumann, gründeren bak C-date.

C-dates kvinnelige medlemmer er mellom 25 og 50 år gamle, og de vet hva de vil ha: Erotiske eventyr uten forpliktelser.

Mer informasjon og registrering på www.c-date.no.