Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

La andre gjøre jobben

Unngå stress i hverdagen, ved å sette bort utvalgte arbeidsoppgaver til fagfolk.

De fleste huseiere har som regel mange prosjekter på gang, nå som sommeren melder seg. I tillegg til å klippe gresset, har du kanskje et punktert vindu som skal skiftes, en terrasse som skal bygges, eller et hus som skal males. Eller er det kanskje en regnskapsfører på jobben du er i beita for, eller en advokat?

Med Nettavisens anbudstjeneste - Mittoppdrag.no kan du raskt, enkelt og helt gratis finne noen som kan gjøre jobben for deg. Så kan du konsentrere deg om det du skal, i hverdagen.

Gratis registrering
Det eneste du gjør er å registrere hvilket oppdrag du ønsker utført og hvor i landet du bor. Deretter går anbudet ut til håndverkere, bedrifter eller andre tilbydere i ditt distrikt, helt uten at det koster deg noe. Tilbudene på jobben får du på din mail, og du kan i ro og mak velge det som passer ditt behov best – enten tid, pris eller seriøsitet er viktigst for deg.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen. Du forblir anonym helt til du eventuelt takker ja til et tilbud.

Klikk her for å prøve Mittoppdrag!

Mye penger å spare
I februar i fjor avslørte Dine Penger og VG at det er mye penger å spare på å legge håndverkeroppdrag ut på anbudstjenester. En småbarnsfamilie fra Oslo fikk tilbud som varierte fra 68.500 til kroner 90.000 da de trengte en snekker til å skifte ut kjøkkenet.

Mittoppdrag.no er den tredje store forbrukertjenesten Nettavisen lanserte i 2009. I april lanserte vi MinStrøm.no som hjelper leserne med å finne de billigste kraftleverandørene på markedet. I tillegg gjør tjenesten jobben med å flytte strømabonnementet ditt til en billigere leverandør.

Tidlig på høsten kom Minrente, som er en tjeneste der leserne får hjelp til å flytte lånet til en bank med bedre rentevilkår. Tjenesten har blitt en stor suksess, og flere hundre lesere har allerede spart fra 5000 til 60.000 kroner på Minrente.
hver bedrift.

Les også:
Dro på ferie - tjente 30.000
Birthe byttet bank - sparer 60.000 i året

- Forbrukermakt
«Nettavisen har tatt forbrukerjournalistikken et langt steg videre. I stedet for bare å vise leserne hvilke tjenester og produkter som er billigst, tilbyr vi dem samtidig en mulighet til å bytte til disse tilbyderne – helt gratis. Mittoppdrag, Minrente og MinStrøm er ren forbrukermakt», sa Nettavisen-redaktør Thomas Nilsen Witsø-Bjølmer etter lanseringen av MittOppdrag i 2009.

Det fortsetter vi med i 2010 og siste skudd på stammmen er tjenesten Bileier.no - en tjeneste som hjelper deg å huske på når bilen skal på EU-kontroll, minner deg på den årlige servicen og gjør jobben med å finne et verksted for deg når du trenger det. Trenger du hjelp til å holde orden på bilen kan du melde deg inn her. Tjenesten er selvfølgelig gratis å bruke.

På Mittoppdrag kan du også legge inn anbud for en rekke andre bransjer enn håndverkere. Trenger du for eksempel enn advokat, regnskapsfører eller designer, er det bare å klikke seg inn på tjenesten med en gang.

Har du funnet en håndverker gjennom Mittoppdrag.no? Vi vil gjerne høre din historie! Klikke her for å sende oss en e-post.

Flere forbrukertjenester fra Nettavisen:

Minstrøm:Bytt strømleverandør og spar tusener.

Minrente:Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året.

Minkreditt:Finn det billigste forbrukslånet.